П`ятниця, 26.04.2024, 12:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 11 » З чергового засідання виконавчого комітету
10:20
З чергового засідання виконавчого комітету
12
Міський голова Філіпенко Сергій Іванович 06 грудня провів чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 23 проекти рішень. Затверджено 22. 

Виконавчим комітетом прийнято 7 рішень з питань призначення опікунів малолітнім дітям, соціального захисту дітей, їх житлових та майнових права.

Відповідно до ст.14 Закону України „Про військовий обов`язок і військову службу” та розділу III Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 (зі змінами) та з метою забезпечення своєчасного і якісного приписування прийнято рішення виконавчого комітет  «Про підготовку і проведення приписки до призовної дільниці Знам’янського  об’єднаного міського військового комісаріату громадян 2001 року народження в січні-березні 2018 року». 

Заслухано звіт про хід виконання  в 2017 році Програми цивільного захисту населення міста Знам’янки на 2016-2020 роки.

Рішенням виконавчого комітету на 2018 рік затверджено вартість харчування учнів 1-4-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста та учнів 5-11-х з пільгових категорій: дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей із малозабезпечених сімей. Вона склала 12 гривень на день. Це, як прокоментувала начальник відділу освіти Людмила Грекова, середньозважений показник по області.

Минулого року грошова норма харчування для школярів 1-4 класів складала 6 гривень на одного учня, для пільгових категорій - 7 гривень, та з прийняттям нових показників втратила чинність. Рішення діє у закладах загальної середньої освіти.

Відтепер поліпшити своє здоров’я у Знам’янській обласній бальнеологічній лікарні Кіровоградської обласної ради зможуть значно більше мешканців за рахунок міського бюджету. Виконавчим комітетом на своєму засіданні прийнято рішення про «Порядок забезпечення курсівками для амбулаторного санаторно-курортного лікування ветеранів праці, пільгових категорій». Курсівки терміном на 18 днів надаватимуться, відповідно до Програми соціального захисту населення, безоплатно за умови, якщо середньомісячний сукупний дохід отримувача послуг за місяць, що передує місяцю звернення, не перевищує двох прожиткових мінімумів для осіб, які втратили працездатність (крім учасників АТО) та зі сплатою 30 відсотків від вартості, якщо дохід є не більше трьох прожиткових мінімумів. Курсівки видаються бажаючим за умови реєстрації та проживання у м.Знам’янці, смт Знам’янці Другій, сел.Водяному та котрі перебувають на обліку в управлінні. Отримати курсівку можна один раз на два роки. Обов’язковою умовою є наявність медичної довідки № 070.

Прийняттям рішення  «Про  організацію ялинкових базарів» організовано ялинкові базари на територіях ринків міста та площі "Героїв Майдану"  біля міського Палацу культури. Встановлено вартість торгового місця на площі "Героїв Майдану" біля міського Палацу культури в розмірі 600  гривень за весь період торгівлі та дозволено   з   15   грудня  2017  року   виїзну  торгівлю   ялинками    на    площі "Героїв Майдану"  біля міського Палацу культури трьом суб’єктам господарювання.

Надано дозвіл міському Палацу культури на укладення договору оренди частини приміщення міського Палацу культури для проведення 17 грудня  2017 року концерту вокально-інструментального ансамблю «Лейся, Песня!» о 16.00, з Генеральним директором рекламно-концертної агенції «АРТ – МЕДІА» Федосовим Г. П. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 681 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты