Середа, 08.05.2024, 07:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 26 » З депутатських комісій
09:37
З депутатських комісій

12

З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 56 сесії міської ради відбулися засідання постійних комісій з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол.О.Антоненко), землекористування та будівництва (гол.І.Савелєв).


Депутати обговорили питання, які вносяться на розгляд сесії, а саме: «Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2014р. №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік» в яке було внесено доповнення, «Про доповнення до Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2014 рік».


На засіданні постійних комісій було розглянуто ряд питань, що стосувались комунального майна зокрема, «Про безкоштовну передачу у власність ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельних ліні», «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №40 по вул.Маяковського», «Про надання дозволу на безоплатну передачу об’єктів завершеного будівництва». А також зміни, що пропонується внести до Міської комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення дорожнього руху у м.Знам’янка та Програми енергоефективності м.Знам’янка на 2014-2018 роки.


Крім цього, постійні комісії заслухали інформацію про хід виконання Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, а також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин в які були внесені зміни та доповнення.


При цьому депутати погодили винесення проектів рішень по всіх питаннях на розгляд сесії.


У роботі комісій брали участь секретар міської ради Н.Адамович, начальник фінансового управління Т.Іваськів, начальники відділів та управлінь.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 801 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты