П`ятниця, 29.03.2024, 04:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 18 » Кожна дитина чекає на свято!
15:28
Кожна дитина чекає на свято!
12Під час візиту голови Кіровоградської облдержадміністрації Ніколаєнка Андрія Івановича до міста Знам’янки міський голова Крижановський Ігор Борисович побував у Знам'янському дитячому будинку-інтернаті та у Знам'янській спеціальній школі-інтернаті.
Ігор Борисович оглянув дитячі кімнати, навчальні та побутові приміщення, поспілкувався з дітьми та вихователями. Як зазначив міський голова: «Сьогодні всі інтернатні заклади міста діють успішно.
12В них створено належні умови для виховання, навчання і розвитку творчих здібностей дитини. Адже особливістю цих закладів є виховання дітей та їх соціальна адаптація. Тут діти стають впевненими в собі, доброзичливими, відвертими у спілкуванні. Зусилля вихователів, фізіотерапевтів і співробітників дитячого будинку та школи-інтернату дають шанс вихованцям вести більш нормальний спосіб життя посеред важких дитячих хвороб, забезпечують успішне лікування та можливості інтеграції дітей з обмеженими можливостями у більш нормальне життя в нашій країні».
12
12«Жодна дитина не повинна залишитися поза увагою у новорічні та різдвяні свята – таке завдання поставив Глава держави перед всіма гілками влади», - підкреслив міський голова, вітаючи дітей та вихователів із Днем Святого Миколая та із наступаючими новорічними і різдвяними святами. Ігор Борисович подарував вихованцям закладів солодощі.
«Ми віримо в те, що кожна дитина, попри свою ваду, має право на повагу своєю особистості, на щасливе та повноцінне життя. А наше завдання, як персоналу закладу, створити всі умови для реалізації цього права. Ще нещодавно досягнути такої мети для нас здавалося дуже важким, але наш досвід останніх років показує, що це можливо і в умовах інтернатного закладу», - наголосила директор Знам'янського дитячого будинку-інтернату Валько Тетяна Іванівна.
Вихованці закладів подарували Ігорю Борисовичу вироби, зроблені власними руками.





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 825 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты