Понеділок, 06.05.2024, 20:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 18 » З країни «Здоровляндії» до казкового королівства
08:29
З країни «Здоровляндії» до казкового королівства
                     
12 Ще одна цікава ігрова подорож відбулася сьогодні для малюків на затишній і привітній галявинці біля військомату.

Насамперед, дітям запропонували власноруч прикрасити свій ігровий простір. Для цього знадобилася лише кольорова крейда та...дитяча фантазія. Якихось 10-15 хвилин, і на асфальті біля військомату «розквіли» барвисті квіти, «полетіли» строкаті метелики і птахи, «збіглися» чудернацькі тваринки.

Спеціалісти центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Наталія Маріна, Марія Кравченко, Олександр Стукаленко розважають малюків із користю. Це не просто вікторини, загадки, шаради – а справжня цікава подорож до країни «Здоровляндії». Ольга Білокамінська ще тільки набуває досвіду у соціальній роботі, а вже й біля неї купчиться дітвора.
                      
12  Мабуть ця весела метушня захопила і міського голову І.Б.Крижановського. Ось він вже в оточенні малюків і загадує їм загадки, а ось вже й діти перевіряють міського голову на кмітливість...

Естафету перехоплюють дві веселі та енергійні казкові феї – це, звичайно, працівники міського Палацу культури Наталія Альошина та Світлана Бойко. Разом з дітьми вони потрапляють у казкову країну «Кругляндію», де все-все кругленьке. Діти грають у повітряні кульки, грають у веселі єстафети із м’ячами, танцюють і співають.

А ось і ще один майже казковий персонаж. Добра казкарка з центральної універсальної бібліотеки Наталя Сатир приготувала багато невигаданих, але цікавих історій про тваринок і живий світ, що нас оточують. І знову дітям цікаво і весело.

Мами, стоячи осторонь, спостерігають за своїми бешкетниками. Перехожі поглядають з цікавістю. І, навіть кози, що пасуться неподалік, задумливо щиплють травичку, і зрідка навіть здається, що трохи пританцьовують під веселу та бадьору музику...                       
12  
Радість дітей подвоюється, коли добрі феї роздають довгоочикувані призи – свято відбулося!!!

А за підтримку і співпрацю ми дякуємо депутатам міської ради, членам Партії Регіонів С.Бойко, В.Калюжного та В.Озеряного.

Нагадуємо - ігротеки триватимуть до кінця літа, тож приходьте, грайтеся разом з нами, отримуйте задоволення і подарунки!
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 866 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты