П`ятниця, 26.04.2024, 06:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 10 » З нагоди святкування Дня міста Знам’янки
12:43
З нагоди святкування Дня міста Знам’янки
12
З нагоди святкування Дня міста Знам’янки та з метою підвищення рівня обізнаності населення у сфері безпеки життєдіяльності, попередження виникнення надзвичайних подій, роз’яснення правильних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, а також популяризації професії рятувальника, формування активної життєвої позиції підростаючого покоління 05 серпня 2016 року на базі дитячого дошкільного закладу «Теремок» проводилась акція «Безпека маленьких Знам’янчан – майбутнє Країни». На заході були присутні діти та  батьки з ДНЗ «Теремок» (зав. О.Мазур) та «Світлячок» (зав. С.Клименко) 

12
Під час проведення акції дітям було продемонстровано гасіння умовної пожежі та надавання допомоги потерпілому, який опинився в осередку пожежі, пожежно-рятувальну техніку, яка знаходиться на озброєнні  рятувального підрозділу Знам’янщини, роботу пожежного ствола, що може подавати компактні та розпиленні струмені води. Далі працівники Служби порятунку разом з вихователями дошкільних закладів провели для вихованців пізнавальну гру-змагання «Безпечна мандрівка». 

Варто  зазначити,  це була  не перша  зустріч дошкільнят з рятувальника-ми. 
12
Працівники Знам’янського МРВ Управління ДСНС в області часті гості у навчальних закладах Знам’янки, оскільки, крім виконання безпосередніх обов’язків з порятунку людей та ліквідації надзвичайних подій, багато уваги приділяють профілактиці та запобіганню нещасних випадків, у першу чергу, з вини та за участю дітей.             

Інспектор ДПРЧ-18 Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
Ю. Шмалько  

Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 885 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.3/3

Кировоград: новости и сайты