Субота, 20.04.2024, 07:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 24 » З покинутого колодязя врятували чотирилапих
09:09
З покинутого колодязя врятували чотирилапих
12
Виїжджаючи за зверненнями мешканців Знам’янщини, рятувальники приходять на допомогу і тоді, коли надходять прохання врятувати тварин. Один з таких випадків трапився 22 грудня у с.Іванківці Знам’янського району. Місцева жителька повідомила, що у покинутому колодязі, глибиною 11,5 метри, на околиці села вже два тижні знаходяться двоє собак.

Потрапили вони туди через жорстокість одного з жителів села, який у мішку закинув їх до глибокої ями. Жінка по два рази на день підгодовувала нещасних, але далі їх скиглення слухати не змогла та звернулася до Служби порятунку. 

Як повідомив начальник Знам’янського МРВ У ДСНС В.Ларіонов, рятувальники одразу прибули на місце події, спустилися до потерпілих тварин та за допомогою обладнання витягнули їх на поверхню. За ходом подій спостерігали мешканці села з дітьми. 

Щойно тварини опинилися на волі, їх прийнялися напувати водою. А вдячна жінка вирішила, що відтепер вони охоронятимуть її оселю.

Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 860 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты