П`ятниця, 26.04.2024, 07:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 1 » З професійним святом працівників прокуратури вітали міський голова та секретар міської ради
16:13
З професійним святом працівників прокуратури вітали міський голова та секретар міської ради
 
12         1 грудня 2011 року міський голова І.Крижановський та секретар міської ради А.Тесленко привітали керівників та працівників Знам'янської транспортної ( прокурор Чернега Олексій Миколайович) та міжрайонної прокуратур ( прокурор Зажурило Андрій Валерійович) з професійним святом. Міський голова наголосив на тому, що ми спільно повинні працювати для народу. За сумлінну працю та відповідальне ставлення до роботи, вручили Подяку старшому помічнику прокурора Знам'янської транспортної прокуратури Т.Іванішеній. 
   
12          Щиро вітаємо вас із професійним святом – днем працівників прокуратури та 20-річчям прокуратури України!
Верховенство Закону і Права має бути головним постулатом діяльності прокуратури, що випливає із завдань, які сьогодні стоять перед державно-правовими інституціями. Ви стоїте на сторожі інтересів держави і громадянина, вам належить провідна роль у зміцненні законності та правопорядку, захисті прав і свобод людини. Суспільство розраховує на вашу професійність, чесність, сумління та принциповість.
Переконані, що ви й надалі будете гідно виконувати покладені на вас обов’язки, захищаючи конституційні надбання українського народу. Бажаємо вам успіхів, професійних здобутків, міцного здоров’я, щастя та добробуту! - з такими словами звернулось керівництво міста до працівників Знам'янської транспортної та міжрайонної прокуратур.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 779 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты