Четвер, 25.04.2024, 11:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 13 » З робочою поїздкою в місті перебував перший заступник голови облдержадміністрації А.Ніколаєнко
09:33
З робочою поїздкою в місті перебував перший заступник голови облдержадміністрації А.Ніколаєнко
 
12         10 лютого 2012 року в нашому місті з робочою поїздкою побував перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко. Перший заступник голови ОДА разом з міським головою І.Крижановським, першим заступником міського голови В. Джулаєм, начальником міського відділу освіти В.Сиромятніковим побували на будівництві нового об'єкту у місті, а саме – нової школи № 5.Зокрема, А.Ніколаєнко ознайомився з ходом виконання робіт на даному будівництві.
Питання продовження будівництва нової школи в місті не вирішувалося роками. І лише минулого року з ініціативи губернатора Кіровоградської облдержадміністрації С.Ларіна та міського голови було поновлено будівництво нового триповерхового приміщення школи на 850 учнів. Наразі тут вже виконано підготовчі роботи, виготовлено покрівлю,ведеться монтаж перестінків та встановлення вікон.
«В області реалізується масштабний проект - новий стандарт освіти. У його рамках я поставив завдання перед виконкомом – забезпечити рівний доступ до якісної освіти усіх учасників навчально-виховного процесу. Наші діти повинні здобувати знання в комфортних умовах», – сказав Ігор Борисович.
 
12          Нова школа розпочне роботу 1 вересня 2012 року. Діти у ній матимуть можливість навчатися в одну зміну .
Як повідомлялося раніше, у нашому місті будується одна з найбільших міських шкіл в області. Загальна вартість будівництва школи складає близько 30  млн грн. 
Цього ж дня перший заступник голови ОДА провів робочу нараду, в якій взяли участь: міський голова І.Крижановський та перший заступник міського голови В.Джулай.
Під час наради було обговорено низку важливих питань життєдіяльності міста: соціально-економічний розвиток міста, наповнення міського бюджету, питання енергозбереження.
Керівництво міста в свою чергу проінформувало про заходи, виконання яких заплановано міськвиконкомом у поточному році.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 707 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты