Вівторок, 30.04.2024, 18:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 23 » З Україною в серці……
10:36
З Україною в серці……
12 21 січня в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 7 відбувся тематичний захід, присвячений Дню Соборності України, метою якого було розширити і поглибити знання учнів про Соборність України, виховувати патріотизм, національну гордість та любов до Батьківщини.

Учні 9-11 класів, під керівництвом вчителя історії Войченко М.В., підготували матеріали та ознайомили школярів з історією виникнення Дня Соборності України та висловили ставлення сучасної молоді до цього свята. Учні відповідально поставилися до підготовки заходу: самостійно підготували та презентували відеопрезентацію, звертаючи увагу на цілісність та Соборність України.
 
12Підводячи підсумок проведеного заходу, учень 11 класу Тюпа Ігор зазначив: «Соборність і Свобода Української держави – одвічна мрія, яку плекав народ упродовж усієї боротьби за незалежну Україну. Лише соборна, незалежна і вільна Україна має шанс увійти до спільноти процвітаючих країн як рівноправний партнер і перспективний лідер центрально-східного регіону Європи».
12
Слід зазначити також, що 22 січня, безпосередньо у День Соборності України, відбулося урочисте підняття прапора – символу нашої держави. Цього ж дня увазі усіх, хто цікавиться історією становлення нашої країни, презентована тематична виставка матеріалів, проведено ряд тематичних бесід, інформаційні хвилинки з учнями початкової школи, та години спілкування з нагоди визначної дати.

Тож день 22 січня, який став знаковим в історії нашої держави, назавжди залишиться у пам’яті кожного учня Знам’янської загальноосвітньої школи № 7.


Заступник директора
з виховної роботи
ЗШ І-ІІІ ступенів № 7 Попова Т.М.,
вчитель історії та правознавства Войченко М.В.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 880 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты