Вівторок, 30.04.2024, 11:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 27 » З увагою до кожного звернення
11:50
З увагою до кожного звернення
12Під головуванням керуючої справами міськвиконкому Тесленко Н.О.відбулося засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян.

Начальник відділу загального, контролю та роботи зі зверненнями громадян О.Туманова інформувала присутніх про стан розгляду звернень громадян м.Знамۥянки протягом 2013 року.

Станом на 01.01.2014 року на ім’я міського голови надійшло 692 звернення громадян, що на 40 звернень менше, порівняно з відповідним періодом 2012 року. З них 551 звернення надійшло поштою, а 141 громадянин звернулись на особистих та особистих виїзних прийомах. 

Аналіз розгляду звернень громадян свідчить, що органами виконавчої влади вживаються заходи щодо поліпшення організації роботи із зверненнями громадян відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02 2008 року №109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», інших нормативних актів.

Відділом загальним та питань контролю встановлений суворий контроль за дотриманням термінів розгляду звернень громадян, якістю та повнотою відповідей заявнику. Всі заяви розглянуто, надано відповіді.

Рекомендовано виконавцям вжити необхідних заходів по недопущенню порушень вимог законодавства в діяльності органів місцевого самоврядування. Відпрацювати механізм контролю за виконанням заяв, не порушуючи термінів розгляду, згідно законодавства України. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 800 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты