Субота, 04.05.2024, 13:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 20 » Забезпечення доступу кожної дитини до позашкільної освіти та розвитку творчих здібностей дітей
16:52
Забезпечення доступу кожної дитини до позашкільної освіти та розвитку творчих здібностей дітей
12    Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів нараду за участю першого заступника міського голови Джулая В.О., начальника фінансового управління Іваськів Т.А., начальника відділу освіти Попової Н.О. по питанню обговорення перспектив розвитку позашкільної освіти в ході створення нових позашкільних навчальних закладів освіти у місті. 

«Одним із пунктів нових соціальних ініціатив Президента України, спрямованих на дітей, є забезпечення доступу кожної дитини до позашкільної освіти та розвитку творчих здібностей дітей», - зазначив Ігор Борисович.

На збереження охоплення відвідувань дітей позашкільною освітою на нараді було оговорено мережу позашкільних навчальних закладів, а саме: Знам’янського центру дитячої та юнацької творчості; Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

В ході обговорення були внесені пропозиції щодо розширення структури мережі гуртків та запровадження нових напрямів у діяльності позашкільної освіти: технічного, художнього, спортивного, естетичного.

Доручено відділу освіти підготувати та надати в ЗМІ, на веб-сайт міської ради оголошення про проведення конкурсу на заміщення посад керівників гуртків у нових закладах позашкільної освіти, які будуть створені з 1 вересня поточного року .

Як сказала начальник міського відділу освіти Н.Попова: «Кожній дитині – всебічний розвиток! Такою є ідея створення позашкільних закладів нового типу, відповідно до впровадження соціальних ініціатив Президента України. Мережа новостворених гуртків у Знам’янському центрі дитячої та юнацької творчості надасть більшої можливості для розвитку творчого потенціалу дітей нашого міста».


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 748 | Додав: Zagor | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты