П`ятниця, 03.05.2024, 13:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 15 » Забезпечення гармонійного розвитку селища. Проблеми та перспективи їх вирішення
16:12
Забезпечення гармонійного розвитку селища. Проблеми та перспективи їх вирішення
                
12 Одним з найбільш вагомих здобутків України за роки незалежності безумовно слід визнати розбудову місцевого самоврядування.
Вже з перших років незалежності в нашій країні здійснювалися поступові кроки, спрямовані на відродження самобутніх самоврядних традицій українського народу з урахуванням сучасних міжнародно-правових стандартів у сфері організації управління на місцях.
За час, що минув, у цій сфері багато що зроблено. Зокрема, вдалося закласти правові, організаційні, матеріально-фінансові засади місцевого самоврядування.                
12
Методичний день: «Забезпечення гармонійного розвитку селища. Проблеми та перспективи їх вирішення» відбувся за участю міського голови І.Крижановського, у Знаv’янській Другій селищній раді.
Метою його проведення було надання методичної допомоги селищній раді щодо пошуку шляхів вирішення проблем життєдіяльності селища, у рамках перспектив реформування місцевого самоврядування.
У рамках методичного дня відбулася зустріч міського голови І.Крижановського з депутатами Знам’янської Другої селищної ради, під час якої Ігор Борисович проінформував депутатський корпус про соціально-економічний розвиток міста Знам’янки, стан житлово-комунального господарства. Розповів про основні питання, над якими працює міська влада, поділився планами на майбутнє.
Під час зустрічі обговорювалися питання наповнення міського та селищного бюджету, проблемні питання життєдіяльності міста та селища.
«Людина має бути центром, відчути себе господарем в сільській місцевості. Сьогодні уже зрозуміло усім, що подальший розвиток сільських територій вимагає посилення демократичних процесів. Особливого удосконалення вимагає демократизація в процесі державного управління, місцевого самоврядування і загалом усього державного адміністративного територіального устрою», - сказав міський голова у своєму виступі.
«Розвиток сільських територій, реформа органів місцевого самоврядування врешті-решт стають реальністю»,- відмітив селищний голова смт. Знам’янка Друга С.Філіпенко.
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 825 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты