Неділя, 28.04.2024, 16:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 10 » Забезпечення земельними ділянками учасників АТО та сімей загиблих в АТО
09:11
Забезпечення земельними ділянками учасників АТО та сімей загиблих в АТО
 
12
На виконання окремого доручення Голови Держземагентства України Рудика С.Я. від 01.07.2014 № 349/3-14-0.1 та листа Головного управління Держземагентства у Кіровоградській області від 20.06.2014 №23-11-0.2-3528/2-14 відділ земельних питань питань Знам’янської міської ради повідомляє, що в рамках ініціативи Держземагентства із забезпечення земельними ділянками учасників АТО та сімей загиблих в  АТО, які ще не скористалися правом безкоштовної приватизації землі, мають можливість отримати у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, ведення садівництва та для ведення особистого селянського господарства.

Безпосереднє звернення учасників АТО до відділу земельних питань Знам’янської міської ради допоможе пришвидшити процес землевідведення. Зі свого боку Знам’янська міська рада, в рамках компетенції, готова максимально спростити, скоротити в часі процедуру, а також усіляко сприяти в реалізації прав на отримання у власність земельних ділянок.

Для отримання інформації щодо процедури надання земельних ділянок та оформлення права власності на них звертатися до відділу земельних питань Знам’янсьої міської ради за адресою: вул. Жовтнева, 17, (при зверненні мати документ, що посвідчує участь в антитерористичній операції: посвідчення, довідка, наказ тощо).

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1036 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты