Неділя, 05.05.2024, 01:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 9 » Забуттю не підлягає
13:32
Забуттю не підлягає
   12
Коли дивишся в очі ветеранів Великої Вітчизняної війни, розумієш, що скільки б років не минуло, вони пам’ятають кожен бій, кожну віху страшної війни. Їх подвиг у війні гідний письменницького пера. За кожною постаттю – життя. Ми горді за наших визволителів, і одночасно нам гірко, що на їх долю випала війна, яка понівечила їх долі, долі їхніх рідних та близьких.

У нашому місті напередодні 9 Травня проходять урочистості з нагоди 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. 7-8 травня керівництво міста на чолі з міським головою Крижановським І.Б., головою міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О. селищним головою смт Знам’янка Друга Філіпенком С.І. та секретарем міської Спілки підприємців Усаченко І.А. відвідали ветеранів вдома, щоб привітати із світлим святом Перемоги. Цей святковий травень зустрічатимуть лише 62 ветерани-знам янчани, які брали участь у боях на фронтах тієї жахливої війни. Разом із вітальною листівкою кожен визволитель отримав продуктовий набір (спонсором даної акції виступила міська спілка підприємців). Під час зустрічі ветерани поділилися спогадами про героїзм земляків.
    12
«За післявоєнні роки наші ветерани, незважаючи ні на що, не розгубили в пам’яті найменших вражень, з якими ходили в атаки, розвідки, визволяли кожен метр рідної землі. Нинішні та прийдешні покоління завжди мають пам’ятали подвиг тих, хто поліг, визволяючи рідну землю, хто повернувся переможцем. Пам’ять потрібна полеглим, живим потрібна увага» - на завершення зустрічі зазначив міський голова.

У кожного ветерана своя фронтова історія, свої перемоги та втрати однополчан та рідних. Але об‘єднує єдине - любов до своєї Батьківщини та перемога над фашистами. Тому фронтовики бажають молодому поколінню – залишатися патріотами своєї країни та боронити її від ворога. З Перемогою!


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1025 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты