Вівторок, 23.04.2024, 14:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 23 » Задекларуй інвестиційний прибуток
07:28
Задекларуй інвестиційний прибуток
12
  Декларація про майновий стан і доходи подається інвестором до органу фіскальної служби, в якому він перебуває на обліку, у будь-якому випадку, незалежно від того отримав він інвестиційний прибуток чи збиток, та незалежно від того, чи податок з доходів інвестора був сплачений податковим агентом (ст.36, 49, пп.170.2.2 п.170.2 ст.170 Податкового кодексу України). 
  Загальний фінансовий результат операцій з інвестиційними активами визначається як сума інвестиційних прибутків, отриманих платником податку протягом звітного року, зменшена на суму інвестиційних збитків, понесених платником податку протягом такого року. 
   Звертаємо увагу, що фінансовий результат (прибуток/збиток) визначається тільки за операціями з тими цінними паперами, які були продані інвестором у звітному році. При цьому враховуються документально підтверджені витрати, понесені у зв’язку з їх придбанням, а також задекларовані належним чином непогашені збитки від операцій з інвестиційними активами за попередні роки. Витрати, пов’язані з купівлею цінних паперів без їх продажу у звітному році не зменшують інвестиційний прибуток, отриманий в результаті продажу інших цінних паперів протягом звітного року. 
   Платнику податку необхідно зберігати всі документи, пов’язані з купівлею/продажем цінних паперів та понесеними витратами, як до, так і після подання податкової декларації і сплати податку. 
   Якщо загальний фінансовий результат операцій з інвестиційними активами має від'ємне значення, його сума переноситься у зменшення загального фінансового результату операцій з інвестиційними активами наступних років до його повного погашення. 
   Розрахунок податкових зобов'язань з податку на доходи фізичних осіб, отриманих від операцій з інвестиційними активами, здійснюється у додатку 3 до податкової декларації про майновий стан і доходи. 
  Оподатковується інвестиційний прибуток за ставкою 15% (або 17% - у випадку перевищення сумою доходу десятикратного розміру мінімальної заробітної плати). 


Прес-служба Знам’янської ОДПІ

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 862 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты