Понеділок, 22.07.2024, 14:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 60
Гостей: 60
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Лютий » 3 » Спільна нарада
17:24
Спільна нарада
12
   Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, керівникам установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. 

   Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. Заступник начальника фінансового управління міськвиконкому Лепетко О.М. прозвітувала про стан виконання міського бюджету. Виконання загального фонду склало 5 082,8 тис. грн. при плані 6 395,5 тис. грн. або 79,5%, кредиторська заборгованість по заробітній платі відсутня, по харчуванню заборгованість склала 37,1%. По незахищених видатках казначейством не оплачено кредиторську заборгованість минулого та поточного року.

   Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою поставлено завдання щодо продовження контролю за повним погашенням заборгованості по заробітній платі КП «Шляховик»; управлінню МА та ЖКГ надати паспорти бюджетних программ за 2013 та звіти про їх виконання до фінансового управління; забезпечити контроль за виконанням робіт по зимовому утриманню доріг; забезпечити контроль за виконанням робіт по поточному ремонту та утриманню мереж зовнішнього освітлення; контролювати виконання робіт з благоустрою міста; провести нараду по питанню заборгованості з податку на додану вартість по КП «ЖЕК№1», та розглянути шляхи вирішення даного питання.

   Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, є також: виконання робіт по поточному ремонту внутрішньобудинкових мереж електропостачання згідно заяв мешканців міста; прибирання прибудинкових територій, сміттєвих майданчиків, вивіз ТПВ на сміттєзвалища; юридична робота з боржниками; постійно контролювати небезпечні зони з високою ймовірністю падіння снігу і бурульок з дахів будівель; забезпечити утеплення підвалів багатоповерхових будинків; провести рейди по 
12перевірці наявності інвентарю та протиожеледньої суміші у суб’єктів господарювання різних форм власності; постійно контролювати та забезпечити дотримання правил торгівлі біля КП «Ринокторгсервіс» та по вул. Привокзальній, 2 щодо заборони стихійної торгівлі, дотримання підприємцями умов договору, правил торгівлі та санітарних правил; ввести в експлуатацію каналізаційний колектор по вул. Жовтнева–Свердлова; терміново виконати роботи по забезпеченню водою багатоповерхівок в яких замерзли труби водопостачання та водовідведення; організувати розчищення закріплених територій від снігу, з метою запобігання підтоплення у разі настання потепління.

   На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1034 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты