Середа, 01.05.2024, 21:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 2 » Загальна нарада
16:09
Загальна нарада
12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому.
Звернув увагу на те, що в такий складний період в якому перебуває наша країна ми повинні об’єднатися, та мати на меті лише одну ціль - це незалежність нашої країни. Висловив велику вдячність секретарю міської ради Адамович Н.А. та керівнику КП «Ринокторгсервіс» Савельєву І.М. за роботу по створенню місць збору коштів на потреби української армії та переселенців з Донецької та Луганської областей.
Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. Начальник фінансового управління міськвиконкому Іваськів Т.А. прозвітувала про стан виконання міського бюджету. По підсумках 8 місяців виконання доходів загального фонду склало 99,6%, спеціального фонду без власних надходжень бюджетних установ 110%, кредиторська заборгованість по бюджету склала 320 тис. грн. Сума непогашеної короткострокової позички 1 млн. 116 тис. грн. Таким чином дефіцит фінансового ресурсу до кінця року складе близько 3 500 млн. грн. Необхідно постійно дотримуватись бюджетного законодавства, здійснювати контроль з метою недопущення кредиторської заборгованості по заробітній платі та
12енергоносіям.
Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою поставлено завдання щодо: продовження контролю за повним погашенням заборгованості по заробітній платі КП «Шляховик»; забезпечення контролю за виконанням робіт по утриманню доріг та поточному ремонту мереж зовнішнього освітлення; контролювання виконання робіт з благоустрою міста; забезпечення прибирання прибудинкових території, сміттєвих майданчиків, вивіз ТПВ на сміттєзвалища; постійно проводити юридичну роботу з боржниками; завершити косметичний ремонт 4-го під’їзду будинку по вул. Інтернаціональна, 10/12 при умові співфінансування; розпочати частковий капітальний ремонт будинку по вул. Глібко, 2; виконати капітальний ремонт відмостки ОСББ «Гуцулочка» Гагаріна, 29, та приміщення УСЗ за адресою Глібко, 28; провести ревізію внутрішньобудинкових систем електропостачання житлових будинків Фрунзе, 122, Матросова, 27, Глібка, 28, приміщення КП «ЗЖЕК № 1»; виконати утеплення системи водопостачання в підвальних приміщеннях Київська, 32, Маяковського, 38, Калініна, 109.
Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, є також: підготовка установ, закладів та організацій до опалювального сезону; контролювання та забезпечення дотримання правил торгівлі біля КП «Ринокторгсервіс», та по вул. Привокзальній, 2 щодо заборони стихійної торгівлі, дотримання підприємцями умов договору, правил торгівлі та санітарних правил; контроль за належним станом оглядових колодязів колишньої тепломережі в районі вокзалу та центральної частини міста; постійно контролювати та надавати соціальну допомогу громадянам, які приїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, Донецької і Луганської областей; забезпечення встановлення насосів підвищеного тиску водопостачання; ввести в експлуатацію каналізаційний колектор по вул. Жовтнева–Свердлова; підготувати приміщення для окружної-виборчої комісії; підприємствам, організаціям та установам міста забезпечити належну підготовку до осінньо-зимового періоду 2014-2015рр.
Крім того Крижановський І.Б. відмітив, що розпочалася підготовка до проведення загальнодержавних свят - Дня партизанської слави, Дня людей похилого віку, Дня працівників освіти.
На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 954 | Додав: Zagor | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты