Неділя, 28.04.2024, 09:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 1 » Загальна нарада
13:37
Загальна нарада
12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому.

На початку наради Ігор Борисович вручив Подяку обласної державної адміністрації Слюсарю Олегу Васильовичу за вагомий внесок у розвиток міста. Також безпосередньо звернув увагу на те, що в такий складний період в якому перебуває наша країна ми повинні об’єднатися, та мати на меті лише одну ціль - це Незалежність нашої країни. Висловив велику вдячність секретарю міської ради Адамович Н.А. та членам координаційного Центру за роботу координаційного центру який займається збором допомоги на потреби української армії та переселенців з Донецької та Луганської областей.

Виконуюча обов’язки першого заступника міського голови Іваськів Т.А. прозвітувала про стан виконання міського бюджету. Виконання доходів загального фонду міського бюджету склали 101%, спеціального фонду 102%, але цих коштів недостатньо на покриття  на найнеобхідніші першочергові видатки. Орієнтована кредиторська заборгованість склала близько 750 тис. грн., з них захищених видатків близько 500 тис. грн. Керівникам установ, закладів забезпечити контроль за економією енергоресурсів, а також завершити роботи по капітальним ремонтам до 10 грудня з метою своєчасної сплати даних видатків. Всім головним розпорядникам надати розрахунки по заробітній платі, енергоносіям та капітальним видаткам на 2015 рік
12
Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. 

Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою поставлено завдання щодо: забезпечення контролю за виконанням робіт по утриманню доріг в зимовий період та поточному ремонту мереж зовнішнього освітлення; контролю за виконанням робіт з благоустрою міста; забезпечення контролю за прибиранням прибудинкових території, сміттєвих майданчиків, вивозом ТПВ на сміттєзвалища; постійно проводити юридичну роботу з боржниками; завершити косметичний ремонт 8-го під’їзду Матросова, 27 на умовах співфінансування; виконати роботи по заміні внутрішньобудинкових мереж водопостачання за умов співфінансування житлового будинку Фрунзе, 79;  продовжити капітальний ремонт вуличного освітлення ТП-101, ТП-119, ТП-102, РП-1, ТП-147; виконувати роботи по посипанню доріг протиожиледньою сумішшю та розчищати дороги від снігу при виникненні потреби.

Серед інших завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, також були: забезпечення контролю за прибирання закріплених територій та посипання їх протиожиледньою сумішшю відповідними організаціями, установами та підприємствами; постійний контроль за належним станом оглядових колодязів ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», «Укртелекому», БМЕУ-3, дистанції сигналізації та зв’язку, колишньої тепломережі; контролювання та забезпечення дотримання правил торгівлі біля КП «Ринокторгсервіс», та по вул. Привокзальній, 2 щодо заборони стихійної торгівлі, дотримання підприємцями умов договору, закінчити роботи по введенню в дію каналізаційного колектора Свердлова - Жовтнева; в разі зниження температури повітря відкрити пункти обігріву. 

Міський голова доручив забезпечити належну підготовку та проведення загальнодержавних свят: Дня інваліда, 71 річниці з дня визволення міста Знам`янки від фашистських загарбників, вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, новорічних свят.

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 969 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты