Субота, 20.04.2024, 18:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Листопад » 2 » Загальна нарада
13:33
Загальна нарада
12
  Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький А.А. провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, керівникам установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. 
  Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. Особлива увага була звернута на питання безпечної життєдіяльності міста в осінньо-зимовий період.  
  Т.в.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління Іваськів Т.А. проінформувала присутніх про виконання доходів загального фонду бюджетів міста. Виконання місцевого бюджету на 30 жовтня 2015 року склало 109%. Заробітна плата працівникам бюджетних установ виплачена в повному обсязі. 
  Тетяна Анатоліївна повідомила, що у зв’язку з набранням чинності Законом України «Про відкритість використання публічних коштів» з 26 жовтня на єдиному веб-порталі використання публічних коштів розпорядникам державного та місцевих бюджетів, Пенсійному фонду, фондам загальнообов’язкового державного соціального страхування надається можливість для розміщення та публікації інформації про використання публічних коштів. У містах та районах Кіровоградської області розпочата реалізація пілотного проекту щодо впровадження електронної системи державних закупівель.
  Одним із основних питань, на яке звернула увагу Іваськів Т.А., є проведення інвентаризації регіональних програм та приведення обсягу їх фінансування у відповідність з реальними фінансовими можливостями. Т.в.о. першого заступника міського голови зосередила увагу присутніх: на формуванні проекту міського бюджету на 2016 рік, на економному та раціональному використанні коштів установами та організаціями, що фінансуються з міського бюджету та комунальними підприємствами міста, на контролі за використанням енергоносіїв та коштів Державного фонду регіонального розвитку (щочетверга інформувати облдержадміністрацію). 
  Начальник управління соціального захисту Волошина А.М. повідомила, що управлінням забезпечена своєчасна виплата державних соціальних допомог, компенсацій, пільг та субсидій населенню міста. Державні допомоги за жовтень виплачені в повному обсязі. Станом на 02.11.2015 року нараховано субсидій на житлово-комунальні послуги 4317 отримувачам.
   Начальник УМА та ЖКГ  Лаптєва Л.О., керівники комунальних підприємств міста доповіли про стан підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період та проходження опалювального сезону. Зазначено, що завершено роботи по капітальному ремонту частини вулиці Партизанської та інші роботи по ремонту доріг, що були заплановані; в необхідній кількості завезено сіль та пісок, техніка підготовлена до роботи в осінньо-зимовий період. Ведуться роботи по капітальному ремонту покрівлі багатоповерхового будинку по вул.. Фрунзе,122, стан виконання робіт – 70%. Акти готовності житлових будинків до роботи в осінньо-зимовий період надані до управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства.
  За рахунок Державного фонду регіонального розвитку, управлінням розпочато роботи по реалізації проекту «Реконструкція пішохідного переходу від залізничного вокзалу для мешканців південного мікрорайону та працівників обласної бальнеологічної лікарні по вул. Макаренка в м. Знам’янка Кіровоградської області». На даний час, виконавцем робіт – філією «Знам’янський райавтодор» виконано частину земляних робіт. 
  Начальник відділу освіти Грекова Л.А. зазначила, що відділом освіти вжито необхідних заходів по підготовці теплового господарства закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 р.р. Температурний режим в приміщеннях відповідає встановленим нормам. Відділом освіти укладено договір зі Знам’янським міжрайонним сектором Кіровоградського міськрайонного відділу головного управління Держсанепідслужби у Кіровоградській області на перевірку якості питної води ДНЗ №5, ЗШ №№6,7. 
  Начальником Знам’янського МРВ управління ДСНС України у Кіровоградській області  Ларіоновим В.С. було відзначено про забезпечення підготовки до роботи в осінньо-зимовий період підпорядкованого йому підрозділу, а також щодо наявності намету, польової кухні та продовження роботи по забезпеченню її продуктами харчування. 
  Серед завдань, поставлених заступником міського голови  Заруцьким А.А. під час наради, є: проведення інвентаризації люків на території міста; вирішення питання придбання ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» стабілізаторів напруги для забезпечення належного енергопостачання об’єктів та забезпечення сталого тиску води в місті; дотримання чинного законодавства щодо заборони висадження високорослих дерев на території місць поховання та проведення необхідної роз’яснювальної роботи серед населення міста; забезпечення контролю за використанням енергоносіїв; надання пропозицій до проекту міського бюджету на 2016 рік, прийняття нових програм або продовження реалізації, вже затверджених заходів; контроль своєчасності виплати заробітної плати на комунальних підприємствах міста тощо.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 958 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 5.0/4

Кировоград: новости и сайты