Четвер, 09.05.2024, 01:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 3 » Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, керівникам установ та організацій міста
14:53
Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, керівникам установ та організацій міста
      
12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, керівникам установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому.

Під час наради міський голова наголосив на тому, що керівники повинні вжити необхідні заходи з метою забезпечення стабільної роботи підприємств, установ та організацій міста.

Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. Начальник фінансового управління міськвиконкому Іваськів Т.А. прозвітувала про стан виконання міського бюджету. Невиконання доходу бюджету з початку року склало 796 тис. грн. але незважаючи на це заробітну плату працівникам бюджетної сфери виплачено в повному обсязі. Кредиторська заборгованість по енергоносіям склала 316 тис. грн., оплата продуктів харчування закладів освіти 27,5 тис. грн. Кредиторська заборгованість по спеціальному фонду яка утворилась станом на 01.01.2014 р. профінансована в повному обсязі.

Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою поставлено завдання щодо продовження контролю за повним погашенням заборгованості по заробітній платі КП «Шляховик»; забезпечити контроль за виконанням робіт по утриманню доріг та поточному ремонту мереж зовнішнього освітлення; контролювати виконання робіт з благоустрою міста; скласти графік суботників на березень – квітень; ввести в дію насосну станцію підвищеного тиску системи автоматичного управління по вул. Матросова, 28; виконати роботи по усуненню недоліків в місцях демонтажу теплотрас; облаштувати кабінет дільничного в ПТУ № 12.

Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, є також: виконання робіт по поточному ремонту внутрішньобудинкових мереж електропостачання згідно заяв мешканців міста; прибирання прибудинкових територій, сміттєвих майданчиків, вивіз ТПВ на сміттєзвалища; постійно проводити юридичну роботу з боржниками; забезпечити оформлення дозволу на експлуатацію ліфтового господарства ЖЕКу №1; виконати косметичний ремонт 1-го під’їзду житлового будинку по вул. Калініна, 112; завершити роботи по капітальному ремонту Палацу культури; забезпечити підготовку до святкування 200 річчя Т.Г. Шевченка; забезпечити належне виконання програм «Купуй Кіровоградське», соціальні відділи, соціальні магазини; провести рейди по перевірці кафе та барів міста на наявність спеціальних місць для куріння та наочної інформації про шкоду куріння.

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 841 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты