Четвер, 02.05.2024, 15:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 2 » Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, керівникам установ та організацій міста
14:28
Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, керівникам установ та організацій міста
    12
Керуюча справами Меренкова Лілія Іванівна провела загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, керівникам установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому.

Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. Начальник фінансового управління міськвиконкому Іваськів Т.А. прозвітувала про стан виконання міського бюджету. Доходи загального фонду міського бюджету станом на 30 травня 2014 р. склали 98%, по спеціальному фонду 111%, за рахунок короткострокової позички, яка була отримана в розмірі 2 млн. 640 тис. грн. виплачена в повному обсязі заробітна плата працівникам бюджетної сфери та проведено розрахунки по енергоносіям, на контролі знаходиться оплата відпускних та оздоровчих працівникам закладів освіти. Відповідно до проведеного аналізу по підсумкам 5 місяців дефіцит фінансового ресурсу до кінця року складає більше 5 млн. грн.

Перед керівниками комунальних підприємств міста керуючою справами Меренковою Л.І. поставлено завдання щодо продовження контролю за повним погашенням заборгованості по заробітній платі КП «Шляховик»; забезпечення контролю за виконанням робіт по утриманню доріг та поточному ремонту мереж зовнішнього освітлення; виконанням роботи по поточному ремонту внутрішньобудинкових мереж електропостачання згідно графіку Фрунзе, 91, Калініна, 109 та 109А, Калініна, 104, 106, Привокзальна, 3, 18, 20, 22; постійно проводити юридичну роботу з боржниками; затвердити паспорт місця видалення відходів в СЕС; продовжити оформлення дозволу на експлуатацію ліфтового господарства; виконати косметичний ремонт 4-го під’їзду житлового будинку Партизанська, 11, 3-го та 4-го під’їздів житлового будинку Жовтнева, 16 при умові співфінансування; виконати ремонт відкосів після встановлення металевих дверей житлових будинків Жовтнева, 7 та 9; розпочати поточний ремонт покрівель з рулонних матеріалів житлових будинків Глібко, 2 та 6, Маяковського 38; продовжити косіння трави на прибудинкових територіях.
     12
Серед завдань, поставлених керуючою справами під час наради, є також: постійний контроль за належним станом оглядових колодязів колишньої тепломережі в районі вокзалу та центральної частини міста; проведення рейдів по перевірці дотримання Правил благоустрою спільно з працівниками Знам’янського МВ УМВС; постійний контроль за ліквідацією амброзії полинолистої на території міста суб’єктами різних форм власності; забезпечення встановлення насосів підвищеного тиску водопостачання в будинках Фрунзе, 122 та 122А, Матросова, 1, Партизанська, 11

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 877 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты