П`ятниця, 03.05.2024, 00:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 5 » Взаємодія з громадськістю та налагодження суспільного діалогу
11:25
Взаємодія з громадськістю та налагодження суспільного діалогу
                          
12Одним із важливих пріоритетів у роботі міської влади є розвиток взаємодії з громадськістю та налагодження суспільного діалогу. 

Ветеранський актив не залишається осторонь суспільно-політичного життя міста, цікавиться питаннями соціального захисту, практичної реалізації громадянами України наданого їм Конституцією України права вносити в органи державної влади пропозиції про поліпшення їх діяльності, відстоювати свої права і законні інтереси та відновлення їх у разі порушення.

Під час зустрічей міського голови І.Крижановського з активом міської організації ветеранів України, членами клубу «Діалог з владою» постійно розглядаються питання забезпечення реалізації прав громадян на звернення.

Під час останньої зустрічі Ігор Борисович розповів ветеранському активу про доручення Президента України ретельно розглянути кожне проблемне звернення та забезпечити з боку влади належну допомогу людям з усіх їх звернень. Головний спеціаліст відділу загального, контролю та роботи із зверненнями громадян міськвиконкому О. Кондаурова проінформувала про стан розгляду звернень громадян, які надійшли до виконавчого комітету протягом I півріччя поточного року. Повідомила, що до Глави держави в рамках проекту «Діалог з країною» звернулися 2 мешканки міста з питань надання роз’яснень щодо придбання житла на пільгових умовах одиноким матерям та про забезпечення санаторно-курортною путівкою. Звернення розглянуті в повному обсязі, заявникам надано вичерпні відповіді.

«В.Янукович ставить питання про необхідність модернізації всієї системи роботи із зверненнями громадян у країні, її осучаснення, наближення до найкращих європейських стандартів», - сказала Олена Сергіївна. Також вона повідомила, що особлива увага приділяється вирішенню питань, які порушують інваліди Великої Вітчизняної війни, ветерани війни і праці, пенсіонери, які потребують соціального захисту та підтримки.

Як зазначила голова громадської організації Г.Бабійчук, телевізійний проект «Діалог з країною» став можливістю почути про проблеми громадян у кожному куточку України від великого міста до маленького села. Ветеранська організація звернулася:

до Міністерства соціальної політики України - внести зміни до законодавчих актів, що стосуються порядку виділення путівок для ветеранів праці;

до Голови Верховної Ради України - прискорити розгляд законопроекту «Про Організацію ветеранів України» і прийняти його в першочерговому порядку і прийняти його в першочерговому порядку;
до Президента України - на державному рівні вирішити питання фінансування статутної діяльності Організації ветеранів України.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 768 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты