Субота, 04.05.2024, 16:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 6 » Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
11:06
Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
                          
12  Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому.

Міський голова визначив пріоритетним у роботі для керівників структурних підрозділів міськвиконкому забезпечення вирішення питань, які порушують громадяни у зверненнях до виконавчої влади.  "Завдання Президента України для всіх органів влади у центрі і на місцях - зверненням громадян приділити якомога більше уваги, щоб громадяни були впевнені - влада стоїть на сторожі їх інтересів", - сказав Ігор Борисович.

Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.
 Начальник фінансового управління міськвиконкому Іваськів Т.А. прозвітувала про стан виконання міського бюджету. Виконання по спеціальному фонду складає 113%, по загальному фонду станом на 1 серпня 2013 р. були виплачені в повному обсязі заробітна плата бюджетним установам, профінансовано та виплачено енергоносії, спожиті бюджетними установами, та харчування дошкільних навчальних закладів. Кредиторська заборгованість складає 323 тис. грн., яка створилась за видатками, що не враховувались при визначенні міжбюджетних трансферів у зв’язку з невиконанням надходжень доходів за сплату за землю. Залишки коштів на рахунках спеціального фонду міського бюджету склали близько 1 млн. грн., які необхідно найближчим часом використати головним розпорядникам бюджетних коштів, що передбачено рішенням  міської ради про міський бюджет.

Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою поставлено завдання: щодо контролю за виконанням робіт по заміні газопроводу в житлових будинках та робіт по капітальному ремонту доріг комунальної власності, проведення процедури закупівлі по визначенню виконавців робіт з поточного ремонту доріг, забезпечення контролю за виконанням робіт по об’єкту «Газопостачання тепло генераторної для опалення приміщення Будинку дитячої та юнацької творчості по вул. Жовтневій, 13", забезпечення контролю за виконанням робіт по капітальному ремонту житлового фонду, в тому числі: виконання робіт з ремонту м’яких покрівель багатоповерхових будинків. 

Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, є також :
проведення монтажу зовнішнього освітлення вул. Комсомольської, вул. Трудової, вул. Калініна, вул. Дружби, вул. Куйбишева, вул. Селянської; 
завершення робіт по ремонту квартири за кошти Держсубвенції вул. Гагаріна, 28, кв. 10.; 
розпочати роботи по ремонту квартир за кошти Держсубвенції вул. Жовтнева, 18, кв. 45, смт. Знам’янка Друга - вул. Леніна, 121, вул. Кримська, 7; 
проведення поточного ремонту контейнерів сміттєвих майданчиків, виконання робіт по поточному ремонту внутрішньобудинкових мереж водопостачання, електропостачання, водовідведення згідно звернень мешканців міста. 
 Оскільки більшість звернень громадян надійшли до виконавчого комітету з питань соціального захисту, а саме щодо надання роз'яснень з тих чи інших соціальних питань, міський голова І.Крижановський доручив управлінню соціального захисту населення посилити проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення міста саме з цих питань. 

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 760 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты