Неділя, 05.05.2024, 05:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 6 » Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
08:55
Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
     
12 Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, керівникам установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому.
Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.

Начальник фінансового управління міськвиконкому Іваськів Т.А. прозвітувала про стан виконання міського бюджету. Заробітна плата працівників бюджетної сфери профінансована в повному обсязі за квітень місяць. Непогашена короткострокова позичка складає 1 млн. 300 тис. грн., кредиторська заборгованість по бюджетним установам склала близько 100 тис. грн. До кінця року не вистачає на заробітну плату по бюджетним установам 2 млн. 200 тис. грн., по енергоносіям 800 тис. грн. Надійшли перші кошти дотації з обласного бюджету в сумі 255 тис. грн. Міський бюджет перебуває в режимі жорсткої економії коштів та на постійному контролі їх використання.

Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою поставлено завдання щодо продовження контролю за повним погашенням заборгованості по заробітній платі КП «Шляховик»; забезпечити контроль за виконанням робіт по утриманню доріг та поточному ремонту мереж зовнішнього освітлення; контролювати виконання робіт з благоустрою міста; виконати роботи по поточному ремонту внутрішньобудинкових мереж електропостачання в будинках Фрунзе, 75, 77, 79, 81, 83, Київська, 22, 32, Некрасова, 1, Енергетиків,19; забезпечити прибирання прибудинкової території, сміттєвих майданчиків, вивіз ТПВ на сміттєзвалища; постійно проводити юридичну роботу з боржниками; виконати ремонт контейнерів із сміттєвих майданчиків; продовжити оформлення дозволу на експлуатацію ліфтового господарства; виконати косметичний ремонт 2-го під’їзду житлового будинку Чайковського, 30 та 1-го під’їзду житлового будинку Фрунзе, 85; встановити металеві двері при умові співфінансування в житловому будинку Жовтнева, 9 та Жовтнева, 7; розпочати поточний ремонт покрівель з рулонних матеріалів житлових будинків Глібко, 6 та 8; забезпечити контроль за ліквідацією амброзії полинолистої на території міста суб’єктами різних форм власності.

Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, є також: ввести в експлуатацію каналізаційний колектор по вул. Жовтнева–Свердлова; перевірити виїзну торгівлю, місце розташування, займану площу, виконання угоди про соціальне партнерство; провести аналіз по заключенню угод на встановлення реклами в місті; розпочати процес організації роботи літніх таборів; забезпечити на належному рівні проведення свят Дня Перемоги та «Родинні скарби Кіровоградщини»; прийняти участь в обласному заході «Калиновий спів»; здійснювати контроль за виконанням програми «Зірка пам’яті»; постійно контролювати та надавати необхідну інформацію громадянам які приїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 897 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты