Четвер, 02.05.2024, 09:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 4 » Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
14:20
Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
       
12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, керівникам установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому.

З початку наради висловив велику вдячність тим, хто безпосередньо приймав активну участь у проведенні Дня міста, а також відділу культури та туризму (начальник Бабаєва С.М.) і приватному підприємцю Щурову В. у проведенні концерту в військовій частині А 1405 (Канатове), та секретарю міської ради Адамович Н.А. за організацію збору допомоги військовим які приймають участь в зоні АТО.

Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. Начальник фінансового управління міськвиконкому Іваськів Т.А. прозвітувала про стан виконання міського бюджету. Виконання доходів загального фонду за місяць склало 105%, що позитивно вплинуло на фінансовий стан міста та недопущення кредиторської заборгованості по захищеним стаття. Виконання спеціального фонду теж склало понад 100% при цьому залишки коштів на рахунках спеціального фонду міського бюджету вже більше 3 млн. грн., але ситуація в казначействі з несплатою незахищених рахунків не дає можливості використовувати дані кошти в повному обсязі.
        
12
Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою поставлено завдання щодо: продовження контролю за повним погашенням заборгованості по заробітній платі КП «Шляховик»; забезпечення контролю за виконанням робіт по утриманню доріг та поточному ремонту мереж зовнішнього освітлення; контролювати виконання робіт з благоустрою міста; забезпечити прибирання прибудинкової території, сміттєвих майданчиків, вивіз ТПВ на сміттєзвалища; постійно проводити юридичну роботу з боржниками; завершити косметичний ремонт під’їздів за умов співфінансування в будинках Жовтнева 33, та Калініна 110; розпочати поточний ремонт під’їздів в будинках по вул. Інтернаціональна № 10/12 – 4 під’їзд, вул. Матросова № 27; продовжити ремонт покрівель з м’яких рулонних матеріалів та утеплення трубопроводів і підвалів в житлових будинках згідно графіку: вул. Енергетиків № 19, вул. Матросова № 28, вул. Луначарського № 34, вул. Трудова № 7, вул. Фрунзе № 122; виконати роботи по заміні системи водопостачання в будинку по вул. Жовтнева №16.

Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, є також: забезпечення підготовки чергової сесії міської ради; забезпечення на належному рівні проведення свята Дня Незалежності; контролювання та забезпечення дотримання правил торгівлі біля КП «Ринокторгсервіс», та по вул. Привокзальній, 2 щодо заборони стихійної торгівлі, дотримання підприємцями умов договору, правил торгівлі та санітарних правил; забезпечення мешканцями багатоповерхівок ладу у підвальних приміщеннях; здійснити перевірку бомбосховищ; постійно контролювати та надавати соціальну допомогу громадянам, які приїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, Донецької і Луганської областей; надано доручення провести нараду фахівців разом з представниками громадськості, щодо підвищення тарифів на воду підприємствами ОКВП «Дніпро - Кіровоград» та БМЕУ.

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 725 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты