Субота, 04.05.2024, 03:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Квітень » 2 » Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів
16:11
Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів
 
12         2 березня 2012 року міський голова І.Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. Філіпенко О.С. - заступник начальника УМА та ЖКГ – доповів про завершення процедури закупівлі за державні кошти – «Санітарне оброблення та аналогічні послуги (послуги з санітарної очистки міста Знам’янка Кіровоградської області)». На даний час проводиться роз’яснювальна робота серед населення міста щодо створення ОСББ, як однієї зі складових реформи житлово-комунального господарства країни. Введення в експлуатацію котельні ЗОШ №2 спільно з КП «МАС» заплановано на 02.04.2012 року. Прийнято розпорядження міського голови «Про проведення загальноміського суботника з благоустрою міста».
 
12          Лаптева Л.О., керівник КП «Шляховик» - доповіла, що на даний час забезпечено прибирання вулиць міста від сміття, виконання робіт по чищенню бруду біля бордюрів; організовано та планово проводиться вивезення відходів з приватного сектору міста згідно графіку; після санітарної обрізки дерев вивезенні гілки по вул. Фрунзе; проводиться робота з пільговими категоріями населення; в понеділок, вівторок, четвер проводиться прийом громадян в приміщенні терцентру. Станом на 27.03. звернулось 45 громадян з документами на пільги.
Рябовол В.П. – керівник КП «ЗЖЕК № 1» - доповіла про виконання ремонту шиферної покрівлі житлового будинку № 32 по вулиці Київській, виконано заміну водостічних труб житлових будинків: Фрунзе,85, Маяковського,40; частково виконано ремонт І-го під’їзду житлового будинку №79 по вулиці Фрунзе; завершено розробку техдокументації для будівництва соціально медичного центру на південній частині міста.
Дегтяр Е.Г. - керівник КП «Теплових мереж» - доповів що, ЗКПТМ виконують всі необхідні дії з ліквідації підприємства, на даний час виконано наступне: виявлені та письмово повідомлені кредитори про ліквідацію підприємства, приймаються і розглядаються заяви кредиторів направлених на адресу підприємства, здійснюється інвентаризація майна, проводиться виявлення і вилучення дебіторської заборгованості, документально оформлюються позовні вимоги.
Желудченко С.В. – керівник КП «Ритуал» - доповів про те, що під’їзні дороги до міських кладовищ та на території кладовищ підтримуються в належному стані; проводяться роботи по підготовці міських кладовищ до поминальних днів та розпочаті підготовчі роботи на меморіальному кладовищі до святкування Дня Перемоги.
Молін О.С. – начальник управління праці та соціального захисту населення – доповів про те, що, соціальними інспекторами на протязі місяця проведено обстеження умов та складено 27 актів матеріально-побутових умов проживання. На засіданні комісії 21.03.2012 р. розглянуто 14 справ, з них 1-надано котел-колонку, 5-котлів, 2-відмовлено, 6-направлено на додаткове вивчення ситуації. Робота продовжується узгоджено із роботою комісії; щодо роботи по «Зірці пам’яті» робота ведеться у відповідності до планів по підготовці до 9 Травня. На початок квітня запланований додатковий об’їзд інвалідів ВВв та учасників бойових дій з метою ознайомлення з умовами їх проживання станом на квітень місяць та можливих додаткових потреб.
Серед основних завдань, поставлених перед керівниками міським головою: управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства продовжити роз’яснювальну роботу серед населення міста щодо створення ОСББ, як однієї зі складових реформи житлово-комунального господарства країни; ввести в експлуатацію котельню НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. №2 – ліцей»; КП «Шляховик" забезпечити прибирання вулиць міста та приведення їх до належного санітарного стану; провести заходи по ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища по вулицях Чкалова, Миру, Макаренка. ЗМВУВКГ продовжити роботу інформаційного та роз’яснювального характеру щодо оплати мешканцями міста за отримані ЖКП із залученням місцевого радіомовлення, газети «Знам’янські вісті», веб-сайту Знам’янської міської ради. «Спецінспекція» в зв’язку з Всеукраїнською акцією з благоустрою «За чисте довкілля» взяти на контроль суб’єктів різних форм власності щодо приведення в належний санітарний стан закріплених територій.










Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 708 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты