Субота, 04.05.2024, 04:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 4 » Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств,начальниками установ та організацій міста,начальниками управлінь та відділів виконкому
10:05
Загальна нарада з керівниками комунальних підприємств,начальниками установ та організацій міста,начальниками управлінь та відділів виконкому
 
12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Міський голова визначив пріоритетним у роботі для керівників структурних підрозділів міськвиконкому забезпечення вирішення питань, які порушують громадяни у зверненнях до виконавчої влади.

Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. Начальник фінансового управління міськвиконкому Іваськів Т.А. прозвітувала про стан виконання міського бюджету.

Виконання доходів за 10 місяців 2013 р. загального фонду склало – 90%, спеціального фонду – 102%, невиконання склало близько 6 млн. грн. Станом на 01.11.2013 р. профінансована у повному обсязі заробітна плата працівникам бюджетних установ та видатки за енергоносії, але за відсутності лімітів Держказначейства не оплачено залишилось ще 170 тис. грн.

Для стабілізації ситуації у фінансовій сфері головним розпорядникам необхідно провести інвентаризацію міських програм, які фінансуються за рахунок коштів міського бюджету та мінімізувати неефективні видатки на користь першочергових видатків. Дефіцит ІІ кошику склав 280 тис. грн. З державного бюджету виділена дотація 1 015 тис. грн. на заробітну плату працівникам бюджетної сфери, але дефіцит складає ще близько 200 тис. грн.  

Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою поставлені завдання щодо термінового надання декларацій про початок робіт по житловим будинкам та забезпеченню контролю за виконанням робіт по заміні зовнішнього газопроводу які заплановано виконати в поточному році (Луначарського 34, Маяковського 38, Привокзальна 12, Привокзальна 10,Гагарина 8), забезпечення завершення робіт по об’єкту «Газопостачання тепло генераторної для опалення приміщення будинку дитячої та юнацької творчості по вул. Жовтневій, 13 в м. Знам’янка Кіровоградській області», забезпечення контролю за виконанням робіт по капітальному ремонту житлового фонду, використати залишок коштів спецфонду в повному обсязі, забезпечення контролю разом з фінансовим управління за повним погашенням заборгованості заробітної плати КП «Шляховик»; підготовці всіх необхідних проектів рішень на сесію міської ради щодо виконання та затвердження міських програм.

Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, було також : виконання ремонту віконних блоків в приміщенні бібліотеки по вул. Маяковського, 40 та ремонт приміщення бібліотеки по вул. Р. Люксембург, 10; виконання ремонту системи електропостачання в будинку по вул. Фрунзе, 122; забезпечення прибирання прибудинкових територій, сміттєвих майданчиків, вивіз ТПВ на сміттєзвалища; постійне проведення юридичної роботи з боржниками; виконання роботи по поточному ремонту внутрішньобудинкових мереж водопостачання, електропостачання, водовідведення згідно заяв мешканців міста.

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 827 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты