Середа, 03.07.2024, 06:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 33
Гостей: 33
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 5 » Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста
09:20
Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста
12
Міський голова Крижановський І. Б. провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ  та організацій міста, начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

В.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління Іваськів Т.А. звернула увагу на підготовку бюджетних закладів та комунальних підприємств  до опалювального сезону 2015-2016 років, покращення економічних та фінансових показників комунальних підприємств міста. Тетяна Анатоліївна проінформувала присутніх про те, що доходи загального фонду міського бюджету станом на 03.08.2015р. склали 108 %, по спеціальному фонду – близько 120%. У повному обсязі виплачена заробітна плата працівникам бюджетним установ та здійснені розрахунки за енергоносії.

Начальник УМА та ЖКГ  Л. Лаптєва, керівники комунальних підприємств міста доповіли про виконання доручень міського голови, даних на минулій загальноміській нараді. Зазначено, що виконано роботи по благоустрою сектору для поховань загиблих учасників АТО. Продовжується поточний ремонт покрівель згідно графіку, виконуються роботи по ремонту внутрішньобудинкових мереж електропостачання.

Заступник начальника відділу освіти Н.Черкас зазначила, що в закладах освіти міста тривають поточні ремонтні роботи. Перевірено хід виконання планових робіт по ревізії та поточних ремонтах запірної арматури, насосів, засувок та обладнання, що використовується для тепло- та водозабезпечення. Проведено контрольну перевірку підйомно-транспортного обладнання у ЗШ І-ІІІ ступенів № 6. Проконтрольовано стан підготовки навчальних закладів до нового 2015/2015 навчального року.

Серед завдань, поставлених міським головою І.Б..Крижановським під час наради, є проведення рейдів по перевірці дотримання Правил благоустрою спільно з працівниками Знам’янського МВ УМВС; здійснення контролю за повнотою сплати акцизного податку з підакцизних товарів; становлення камер відео спостереження у закладах освіти міста; підготовка до відзначення Дня Державного Прапора та 24-ї річниці незалежності України.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 870 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.8/10

Кировоград: новости и сайты