П`ятниця, 29.03.2024, 11:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 4 » Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста
14:13
Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста
12
Міський голова Крижановський І. Б. провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ  та організацій міста, начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

12
На початку наради, міський голова Крижановський І.Б. привітав всіх присутніх з наближаючим святом - Днем підприємця та вручив відзнаки за сумлінну працю, активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток громадського життя міста та з нагоди Дня підприємця. Почесною грамотою Знам’янської міської ради нагороджено: Шкурка О.В., Новікова С.В. Грамотою міської ради нагороджено Єрохіну Т.А., Свірбія В.Г., Здоровцова Д.Д.,Білича К.П., Шуліку Д.С. Подяку Знам’янської міської ради нагороджено Калюку А.Г.

Нинішні досягнення підприємців є свідченням плідного діалогу між владою та бізнесом, який підтримує міська Спілка підприємців, яку очолює Кліпацький С. В. 
12
Від міської Спілки підприємців привітав учасників зібрання голова Спілки підприємців, депутат обласної ради Кліпацький С. В.

В.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління Іваськів Т.А. проінформувала присутніх про те, що виконання бюджету за 8 місяців склало 106.3%. Виконані показники по всім видам надходжень. Станом на 01.09.2015 року всім бюджетним установам у повному обсязі виплачена заробітна плата та здійснені розрахунки за енергоносії. Також відсутня кредиторська заборгованість по загальному фонду. Здійснена підготовка до нового 2015/2016 навчального року усіма закладами освіти і культури. 
12Крім цього, Тетяна Анатоліївна зазначила, що триває роз’яснювальна робота по об’єднанню територіальних громад.

Начальник УМА та ЖКГ  Л. Лаптєва, керівники комунальних підприємств міста доповіли про виконання доручень міського голови, даних на минулій загальноміській нараді. Зазначено, що виконані роботи по ремонту внутрішньобудинкових мереж електропостачання, поточного та капітального ремонту дорожнього покриття. Забезпечено контроль за виконанням робіт по поточному ремонту та утриманню мереж зовнішнього освітлення міста. Виконаний капітальний (вул.Гагаріна (від №11, до №9) та поточний ремонт тротуарів: вул. Жовтнева (біля РДА та лікарні), на території міського парку відпочинку, пішохідних доріжок біля будинку №20 по вул. Жовтневій, вул..Гагаріна,9 (внутрішньодворова територія), вул.Фрунзе (біля скверу), вул.Трудова (заїзд у двір лікарні), вул..Жовтнева (магазин Глорія), вул.Гагаріна,8 (дворова територія). Забезпечено контроль за капітальним ремонтом покрівлі багатоповерхових будинків: вул.Матросова,28, вул.Павлова,2. Виконаний капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Чорноліській. Продовжується ремонт покрівлі будинку Трудова, 7.

Заступник начальника відділу освіти Н.Черкас зазначила, що відділом освіти організовано та проведено роботу по підготовці навчальних закладів до нового навчального року та сталого проходження опалювального сезону. Зокрема, забезпечено контроль за організацією харчування дітей в дошкільних навчальних закладах, проведені поточні ремонти насосів, засувок, запірної арматури та обладнання, що використовується для водозабезпечення та водовідведення в закладах освіти. Проведений рейд з перевірки готовності загальноосвітніх навчальних закладів і позашкільних навчальних закладів до нового навчального року.

Серед завдань, поставлених міським головою І.Б..Крижановським під час наради, є проведення рейдів по перевірці дотримання Правил благоустрою спільно з працівниками Знам’янського МВ УМВС; здійснення контролю за повнотою сплати акцизного податку з підакцизних товарів, визначення місць для розміщення камер відеоспостереження по місту, забезпечення установами та організаціями міста, в яких будуть розташовані дільнічні виборчі комісії належною матеріально-технічною базою.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 861 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/9

Кировоград: новости и сайты