П`ятниця, 26.04.2024, 20:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Жовтень » 5 » Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста
13:54
Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста
12
Заступник міського голови А.Заруцький провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ  та організацій міста, начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

В.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління Іваськів Т.А. прозвітувала  про виконання міського бюджету. Виконання доходів загального фонду міського бюджету станом на 01.10.15р. склало   106,3%.  Кредиторська заборгованість з будь-яких виплат відсутня. Всім бюджетним установам у повному обсязі виплачена заробітна плата та здійснені розрахунки за енергоносії.    
Начальник УМА та ЖКГ  Л. Лаптєва, керівники комунальних підприємств міста доповіли про виконання доручень міського голови, даних на минулій загальноміській нараді. Зазначено, ведуться роботи по капітальному ремонту покрівлі багатоповерхового будинку по вул.. Фрунзе,122. Найближчим часом розпочнеться капітальний ремонт вул.. Партизанської від пров. Свердлова до вул.. Павлова

Начальник відділу освіти Л.Грекова зазначила, що відділом освіти виконано перевірку по утриманню повітряних ліній електропередач згідно Актів розмежування балансової належності. Проведено нараду з заступниками директорів з господарської роботи та завідуючими господарством закладів освіти по підготовці теплового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 р.р. Організовано роботу з проведення в дошкільних навчальних закладах міста атестації робочих місць за умовами праці з лабораторно-інструментальними дослідженнями факторів виробничого середовища та трудового процесу для підтвердження пільг та компенсацій за роботу у шкідливих і важких умовах праці та особливий характер праці.

Начальник управління соціального захисту населення А.Волошина повідомила, що управлінням забезпечено своєчасну виплату державних соціальних допомог, компенсацій, пільг та субсидій населенню міста. Зазначила, що державні соціальні допомоги виплачені за вересень у повному обсязі.

В.о. обов’язки начальника управління Пенсійного фонду України в м.Знам’янці та Знам’янському районі О.Дякова проінформувала присутніх про те, що  управлінням продовжується робота спрямована на зменшення заборгованості до бюджету Фонду, своєчасне фінансування пенсійних виплат. Зазначила, що завдання по надходженню власних коштів на січень-вересень 2015 року становить 1840,67 тис.грн. Надходження власних коштів січня –вересня 2015 року становить 2325,79 тис. грн.

Серед завдань, поставлених заступником міського голови А. Заруцьким під час наради, є проведення рейдів по перевірці дотримання Правил благоустрою спільно з працівниками Знам’янського МВ УМВС; проведення рейдів-перевірок з метою ліквідації стихійної торгівлі, здійснення контролю за повнотою сплати акцизного податку з підакцизних товарів, визначення місць для розміщення камер відеоспостереження по місту.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 845 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/12

Кировоград: новости и сайты