П`ятниця, 19.04.2024, 15:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 1 » Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста
08:03
Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста
12
Міський голова Філіпенко С.І. провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Заступник начальника фінансового управління Лепетко О.М. проінформувала, що заробітна плата, енергоносії, медикаменти, харчування та стипендії профінансовані в повному обсязі. Кредиторська заборгованість станом на 01.06.2016 року має бути відсутня.

Волошина А.М. – начальник управління соціального захисту населення  – проінформувала про зміни у порядку надання житлових субсидій та пільг. Так, згідно постанови КМУ від 27.04.2016 року № 319 «Про внесення змін до деяких постанов до Кабінету Міністрів України» починаючи з травня 2016 року призначення субсидій (у тому числі без звернення громадян) та надання пільг здійснюється з урахуванням внесених змін.

Начальник відділу освіти Грекова Л.А. проінформувала про розпочату підготовку до літнього оздоровлення дітей в пришкільних таборах та результати зовнішнього незалежного оцінювання учнів 11 класів. Також Людмила Анатоліївна ознайомила із переліком заходів запланованих на святкування Дня захисту дітей, який відбудеться 1 червня у міському парку відпочинку.

За підсумками наради міський голова наголосив на необхідності продовжувати роботу по приведенню міста до належного санітарно-епідеміологічного стану. Також було дано доручення управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства продовжити роз’яснювальну роботу серед населення міста щодо створення ОСББ.   Відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі продовжити роботу по переходу на  електронні закупівлі в системі пілотного проекту ProZorro. Також Сергій Іванович наголосив на забезпеченні підготовки житлового фонду до оплювального періоду.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 801 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/6

Кировоград: новости и сайты