П`ятниця, 29.03.2024, 07:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 10 » Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів
14:14
Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів
12
Міський голова Філіпенко С.І. провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Іваськів Т.А. – начальник фінансового упавління – проінформувала присутніх про те, що станом на 07.12.2015 року  виконання  показників  загального фонду   складає  107,5 %, спеціального фонду більше 110,0 %. Працівникам всіх  бюджетних установ у повному обсязі виплачена заробітна плата та здійснені розрахунки за енергоносії.  Профінансовано   48 млн. грн.  пільг, субсидій та дитячих допомог. А також  довела інфомацію до начальників структурних підрозділів щодо надання вчасної інформації до фінансового управління про сплату всіх фінансових зобов’язаннь до кінця  2015 року.

Лаптєва Л.О. – начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства – доповіла  присутнім  про те,  що  завершені роботи по реалізації проекту «Реконструкція пішохідного переходу від залізничного вокзалу для мешканців південного мікрорайону та працівників обласної  бальнеологічної лікарні по вул . Макаренка  в м. Знам’янка Кіровоградської області. Виконаний капітальний ремонт покрівлі даху по вул Фрунзе, 122. Продовженіроботи по асфальтуванню майданчика по вул. Трудовій, 7; прибиранню вулиць, вивезенню сміття.

Волошина А.М. – начальник управління соціального захисту населення  – проінформувала про те, що управлінням забезпечена своєчасна виплата нарахованих державних соціальних допомог, компенсацій, пільг та субсидій населенню міста. Станом на 01.12.2015 року обліковується 5471 отримувач (5277 - ЖКП, 194 - тверде паливо та скраплений газ), втричі більше, ніж у минулому році

Компанієць Л.В. – начальник Знам’янського міськрайонного центру зайнятості повідомила, що станом на 07.12.2015 року зареєстровано 3238 безробітних, з початку року отримали статус безробітного – 2062 особи. Працевлаштовано -  1425 осіб, виплачено одноразову допомогу – 54 особам. На громадські роботи та інші роботи тимчасового характеру направлено 642 особи. В базі даних центру налічується 76 вакансій, із них 33 вакансії для осіб з інвалідністю. На даний час поводиться Всеукраїнська декада зайнятості для учасників АТО та осіб з інвалідністю. Станом на сьогоднішній день по місту обліковується  19  учасників АТО, працевлаштовано – 3 особи, пройшли профнавчання – 2 особи.

За підсумками наради міський голова наголосив на необхідності продовжувати роботу по приведенню міста до належного санітарно-епідеміологічного стану; доручено юридичному відділу  спільно зі Знам’янським  управлінням експлуатації газового господарства забезпечити проведення роз’яснювальної роботи з населенням через засоби масової інформації стосовно взяття окремої плати банківськими установами за перерахунок коштів за комунальні платежі – газ, ряд інших доручень.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 715 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.3/3

Кировоград: новости и сайты