П`ятниця, 29.03.2024, 16:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Лютий » 2 » Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста начальниками управлінь та відділів міськвиконкому
10:49
Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста начальниками управлінь та відділів міськвиконкому
 
12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому.
Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. 

Тимчасово виконуюча обов’язки першого заступника міського голови Іваськів Т.А. прозвітувала про стан міського бюджету. Профінансовано по тимчасовому кошторису в повному обсязі усі видатки за січень поточного року. Підготовлений проект рішення про міський бюджет на 2015 рік, попередньо опрацьований з усіма розпорядниками коштів та депутатською комісією з питань бюджету і економічного розвитку міста. Готується на затвердження на позачергову сесію 5 лютого 2015 року.

12
Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою поставлено завдання щодо: забезпечення контролю за виконанням робіт по утриманню доріг в зимовий період та поточному ремонту мереж зовнішнього освітлення; контролювання виконання робіт з благоустрою міста; забезпечення прибирання прибудинкових території, сміттєвих майданчиків, вивіз ТПВ на сміттєзвалища; постійно проводити юридичну роботу з боржниками; завершити косметичний ремонт 2-го під’їзду по Привокзальній, 5 при умові співфінансування; виконати ремонт вуличного освітлення (заміна ламп) ТП-113, на енергозберігаючі; виконувати роботи по посипанню доріг протиожиледньою сумішшю та розчищати дороги від снігу при виникненні потреби; продовжити роботи по очищенню підвальних приміщень житлових будинків; привести до належного стану територію у місці прокладеного колектору по вул. Ворошилова.

Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, є також: термінове проведення засідання комісії ТЕБ та НС з визначенням основних першочергових завдань пов’язаних із встановленням режиму «підвищеної готовності», для забезпечення захисту населення, території, майна та подолання наслідків надзвичайних ситуацій соціального і воєнного характеру, яку спричинило загострення ситуації на деяких територіях України; активізувати роботу щодо навчання населення діям у Надзвичайних ситуаціях; уточнити загальні переліки з адресами розміщення найпростіших укриттів (підвальних приміщень), призначених для захисту населення, з зазначенням номерів будинків та вулиць; передбачити в бюджеті міста кошти для проведення мобілізаційних заходів; організувати та провести із залученням працівників ДСНС навчання у всіх закладах освіти з охопленням педагогічних працівників, дітей, учнів на тему: «Дії у разі виникнення надзвичайної ситуації» та практичними відпрацюваннями заходів евакуації.

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 865 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты