Четвер, 18.04.2024, 12:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 7 » Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста,начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради
14:20
Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста,начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради
 
12
Міський голова Крижановський І. Б. провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Іваськів Т.А. –– тимчасово виконуюча обов’язки першого заступника міського голови – проінформувала присутніх  про стан виконання плану по власним і закріпленим доходам загального фонду, який становить 104,5%, по структурі не виконані надходження від ПДФО, натомість перевиконання місцевих податків дало змогу виконати план по доходах. Виконання доходів спеціального фонду становить понад 100% без власних надходжень бюджетних установ. Станом на 1.04.2015 року касові видатки  загального фонду становлять  28,5 млн.  в т.ч. заробітна плата з нарахуваннями 11,7 млн. грн., оплата за енергоносії та комунальні послуги 1,5 млн. грн., реверсна дотація 2,9 млн. грн., виплати по пільгам, субсидіям, дитячім допомогам 11,1 млн. грн..  Кредиторська  заборгованість 587 тис. гривень, з них по освіті за рахунок коштів субвенції  540 тис. грн. та  інші видатки, які на сьогодні погашенні. По відділковій  лікарні призначення на заробітну плату на ІІ квартал відсутні. А також звернула увагу  на те, що залишок коштів на рахунках міського бюджету дозволяє завчасно брати зобов’язання  пов’язані  зі  святкуванням  70-ти річчя Перемоги  у ВВВ; здійснювати капітальні видатки та за сприяння погодних умов розпочинати ремонт доріг в межах бюджетних призначень. Нагадала головним розпорядникам коштів щодо тримання на постійному контролі питання  використання енергоносіїв; недопущення кредиторської та дебіторської заборгованості; підготовки проектів, фінансування яких планується за рахунок Фонду регіонального розвитку.
 
12
Лаптєва Л.О. – начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства – доповіла  присутнім про те, як виконуються  роботи  з благоустрою міста (висадка трави, дерев, квітів, прибирання гілля, вивіз сміття) ; про підготовку матеріалів на конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які можуть бути реалізовані  за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2015 році ; вразі  сприяння погодних умов почнуться роботи  по ремонту  доріг.

Чернявський О. М. – головний інженер КП «ЗЖЕК № 1» – доповів, що підприємством виконано роботи по ремонту внутрішньобудинкових мереж електропостачання 127 заявників;  постійно виконуються роботи по прибиранню та вивезенню ТПВ із сміттєвих майданчиків та приватного сектора; проводиться робота з боржниками; виконуються ремонтні роботи житлового фонду; замінено 50 ламп вуличного освітлення на енергозберігаючі; завершенні роботи по очищенню підвальних приміщень житлових будинків. 

Попова Н.О.- начальник відділу освіти – проінформувала, що протягом місяця робота проводилась згідно плану роботи відділу освіти на березень 2015 року. Проведено пробне ЗНО-2015 на базі ЗШ № 3 (21 та 28 березня). Організовано роботу щодо проведення ЗНО на базі ЗНЗ № 2, № 3 – 24 квітня 2015 року. Здійснено атестаційну експертизи ДНЗ № 8 «Світлячок» (23.03-03.04.). Проведено Тиждень молодого вчителя в ЗНЗ міста (12-21.03.). Проведено зліт молодих вчителів на базі НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей» (12.03.). Проведено міський семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗНЗ й ПНЗ: «Забезпечення умов впровадження здоров’язбережувальних технологій навчання та виховання в сучасній школі» на базі ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 (12.03.) Проведено міський семінар директорів навчальних закладів «Роль адміністрації школи в створення системи роботи, спрямованої на формування всебічно розвиненої особистості» на базі ЗШ І-ІІІ ступенів № 7 (31.03.) З  23 по 27 березня організовано додаткові весняні канікули для першокласників загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Бабійчук Г.О. – голова міської ради організації ветеранів України – запропонувала всім присутнім  організувати та виконати в своїх багатоповерхівках  роботи по прибиранню прибудинкових територій, підвальних приміщень для укриття людей. З великою відповідальністю віднестися до проведення урочистих заходів до святкування та відзначення 70-ї річниці Перемоги у ВВВ, не забувати по акцію «Зірка пам’яті».

За підсумками наради міський голова наголосив на необхідності розпочати поточний ремонт доріг; нанесення розмітки; провести робочу нараду  з керівниками підприємств, організацій, установ по проведенню загальноміського суботника. Продовжити роботи по: приведенню до належного стану підвальних приміщень багатоповерхових житлових будинків; відновленню зовнішнього освітлення, заміні ламп на енергозберігаючі; прибиранню та вивезенню ТПВ із сміттєвих майданчиків та приватного сектору на сміттєзвалище. Провести аналіз повноти сплати акцизного  податку з підакцизних товарів на об’єктах роздрібної торгівлі міста, підсумки розглянути на засіданні комісії по проведенню перевірок повноти сплати акцизного  податку з підакцизних товарів на об’єктах роздрібної торгівлі.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 837 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты