П`ятниця, 03.05.2024, 13:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 8 » Загальна нарада з керівниками структурних підрозділів
11:08
Загальна нарада з керівниками структурних підрозділів
  
12    Міський голова І.Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.    

12     Начальник фінансового управління міськвиконкому Іваськів Т.А. прозвітувала про виконання міського бюджету.
Виконання загального фонду міського бюджету 90,4 %, спеціального фонду близько 130%. За червень було отримано короткотермінову позичку на суму 7 363,3 тис. грн., що дало змогу виплатити вчасно заробітну плату працівникам бюджетної сфери та відпускні і матеріальну допомогу педагогічним працівникам в повному обсязі. Але при цьому залишилась складна ситуація з доходом ІІ кошика, його дефіцит за півріччя склав близько 0,5 млн. грн.  
Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою  поставлено завдання щодо контролю за виконанням робіт по заміні газопроводу в житлових будинках,  роботи по капітальному ремонту доріг комунальної власності, проведення процедури закупівлі по визначенню виконавців робіт з поточного ремонту доріг,  профілактичних відпрацювань по перевірці дотримання Правил благоустрою та санітарного утримання міста з метою перевірки наявності угод на вивезення твердих побутових відходів комунальними підприємствами.
Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, є також забезпечення виконання робіт по капітальному ремонту житлового фонду в тому числі виконання робіт з ремонту м’яких покрівель багатоповерхових будинків, утримання та поточний ремонт мереж зовнішнього освітлення в тому числі й монтаж мереж зовнішнього освітлення вул. Крупської та вул. Гагаріна, забезпечення косіння трави на закріплених територіях.
На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів.  
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 854 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты