Субота, 27.04.2024, 05:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 6 » Загальна нарада з керівниками структурних підрозділів
13:57
Загальна нарада з керівниками структурних підрозділів
 
12
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький А.А. провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ  та організацій міста, начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Т.в.о. першого заступник міського голови – начальник фінансового управління Іваськів Т.А. доповіла, що за підсумками І півріччя поточного року спостерігалася позитивна тенденція у виконанні міського бюджету за доходами та видатками. Виконання загального фонду склало майже 110%, спеціального – більше 120%. За січень-червень поточного року виконано капітальних та поточних ремонтів по закладах освіти міста близько на 1,5 млн. грн., по управлінню ЖКГ майже на 1 млн. грн. Тривають ремонтні роботи по інших бюджетних установах міста: закладах культури, соціального захисту, охорони здоров’я та апарату управління. Станом на 01.07.2015 року в повному обсязі виплачена заробітна плата усім працівникам бюджетної сфери.  У тому числі, відпускні педагогічним працівникам. Кредиторська заборгованість по місту станом на 1 липня відсутня.

Заступник начальника УМА та ЖКГ  Лапіна Ю.А. доповіла про виконання доручень міського голови, даних на минулій загальноміській нараді. Зазначено, що здійснюється контроль за виконанням робіт по утриманню та ремонту мереж зовнішнього освітлення міста. Вже завершено роботу по реконструкції мереж зовнішнього освітлення вулиць Пушкіна та Гооголя. В липні будуть виконуватись роботи по відновленню зовнішнього освітлення вул. Карла Маркса. Крім того, постійно виконуються роботи з благоустрою міста, в тому числі, косіння трави; здійснюються заходи по організації громадських робіт спільно з міськрайонним центром зайнятості; здійснюється контроль по виконанням робіт по ремонту житлового фонду. Завершено роботи по частковому капітальному ремонту покрівлі по вул. Жовтнева, 12. Тривають роботи по ремонту покрівлі по вул. Трудовій, 7. Роботи виконує КП «ЗЖЕК №1». Завершено роботи по ремонту тротуару по вул. Жовтневій (між житловими будинками №16 та №18). Завершуються роботи по капітальному ремонту тротуару по вул. Жовтневій (вул. Володарського до вул. Радянської). Тривають роботи з поточного ремонту просп.. ВЛКСМ, та капітальному ремонту вул. Калініна.

Заступник начальника відділу освіти Н.Черкас доповіла про те, що проведено перевірку тепломереж ДНЗ № 2,6, 8, ЗШ № 3, КДЮСШ, ЦДЮТ  на герметичність. Перевірено виконання робіт по підготовці теплового господарства ДНЗ № 4 до роботи в опалювальний період 2015/2015 років. Проведені лабораторні заміри опору ізоляції заземлень у закладах освіти з оформленням відповідної документації. Крім того, вперше в місті був організований та проведений на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей», міський психологічний форум "Можливості сучасної психології в подоланні життєвих криз".

Серед завдань, поставлених заступником міського голови під час наради є: продовження контролю по капітальному, поточному ремонту доріг та тротуарів міста,  проведення рейдів по перевірці дотримання Правил благоустрою спільно з працівниками Знам’янського МВ УМВС; здійснення контролю за повнотою сплати акцизного податку з підакцизних товарів; здійснення контролю за погашенням заборгованості за спожиті енергоносії. Міському комунальному підприємству «Ритуал» на липень 2015 року виконати роботи по благоустрою сектору для поховання загиблих учасників АТО.

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств. 
 
 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 877 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.1/9

Кировоград: новости и сайты