Субота, 20.04.2024, 04:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 3 » Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста,начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради
08:17
Загальна нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста,начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради
 
12
Міський голова Крижановський І. Б. провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Заступник начальника фінансового управління О. Лепетко проінформувала присутніх по те, що доходів загального фонду при планових показниках  9688, 2 тис. грн. надійшло 9336, 4 тис. грн.  Виконання склало 96,6 %. Заборгованість по заробітній платі склало 393 тис. грн. У зв’язку з надходженням освітянської субвенції в останній день місяця. Заробітна плата буде виплачена 02.03.2015 року працівникам ЗНЗ міста. Іншим працівникам бюджетної сфери заробітна плата виплачена у повному обсязі. Заборгованість за утримання енергоносіїв (природний газ) складає 320,9 тис. грн. 

Начальник УМА та ЖКГ  Л. Лаптєва разом з керівниками комунальних підприємств міста доповіли про виконання доручень міського голови, даних на минулій загальноміській нараді. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А. Заруцький зауважив, що потягом поточного року планується завершити роботи по відновленню вуличного освітлення та заміні ламп на енергозберігаючі.    

С. Балан –  завідувач сектором з питань НС та охорони праці УМА та ЖКГ проінформував про те, що відповідно до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради були розроблені заходи щодо функціонування міської ланки обласної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у режимі підвищеної готовності і розглянуті на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС. У міських ЗМІ будуть розміщені матеріали про дії у випадку виникнення НС. Визначено перелік підвальних приміщень багатоповерхових житлових будинків і складено схему укриття населення у них.

Начальник відділу містобудування та архітектури І. Качанов зазначив, що відповідно до факсограми Мінрегіонбуду України від 16.02.2015 оку № 161/01-13 проведено інвентаризацію об’єктів незавершеного будівництва. 

Заступник начальника УСЗН Л. Костюкевич доповіла про виплачену матеріальну допомогу учасникам АТО, переселенцям за минулий місяць.  Також, Л. Костюкевич проінформувала про заплановані нові тарифи на електроенергію, що відпускатимуться населенню від НКРЕКП з 01.04.2015 року. 

Начальник відділу освіти Н. Попова доповіла, що робота поводилась згідно плану роботи. Крім того, здійснено перевірку роботи газових котлів, які знаходяться в резерві, в котельнях закладів освіти, також, разом із службою Знам’янського УЕГГ проведено планову перевірку на герметичність зовнішнього газопроводу котельних закладів освіти; проведено контрольну перевірку зберігання твердого палива в ДНЗ № 3 та ЗШ № 4; прозвітовано УДСНС, ДОН ОДА про забезпечення пожежної безпеки навчальних закладів міста. Постійно ведеться моніторинг відвідування учнями ЗНЗ міста.
 
С. Бабаєва – начальник відділу культури та туризму доповіла про стан підготовки до відзначення загальнодержавних заходів у місті. 

На нараді були обговорені питання стосовно: врегулювання меж міста та району, підготовки до відзначення у місті 70-ї річниці Перемоги у ВВв, здороженні цін на тарифи за житлово – комунальні послуги, необхідності перевірки якості води у навчальних закладах міста, застереження населення міста щодо ймовірних шахраїв під виглядом учасників АТО. 

За підсумками наради міський голова наголосив на необхідності проведення суботників наприкінці березня поточного року та моніторингу стану пам’ятних знаків міста. Управлінню житлово – комунального господарства продовжити роботу по підготовці до належного стану підвальних приміщень багатоповерхових житлових будинків, також, розглянути можливість ремонту доріг міста.  З поміж вищезазначеного, міський голови виділив необхідність економії енергоносіїв, що на сьогоднішній день є вкрай актуальним питанням. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 929 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты