П`ятниця, 26.04.2024, 12:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 26 » Загальноміський випускний - 2017
14:18
Загальноміський випускний - 2017
12
Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, такими  затишними, рідними класами, коридорами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.

Кожного року свято випускного вечора в нашому місті було особливим, не тільки для самих випускників, а й для всього міста. Не став винятком і 2017 рік.

Цього року в місті вперше відбувся загальноміський випускний. Урочистою ходою за участі керівництва міста,  батьків, знайомих, друзів,  випускники пройшли центральною вулицею міста до міського Палацу культури, де на них чекала найприємніша мить – випускний бал та нагородження кращих з кращих. 

Всі юнаки й дівчата, які закінчили школу, були щасливими, їх переповнювали емоції, а в самому приміщенні Палацу панували радість і святковий настрій. 
12

Розпочалося свято звучанням Державного Гімну. З приємною подією винуватців урочистостей привітали: Знам’янський міський голова Сергіій Іванович Філіпенко, секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко, начальник відділу освіти Людмила Анатоліївна Грекова, помічник-консультант Народного депутата України О.Довгого Андрій Іщенко.

«Завтра – майбутнє, перед вами широка дорога, єдина умова – ця дорога завжди потребує сил, енергії, нестандартного мислення. Бажаю вам знань, умінь, гордо піднятої голови, завжди рухатися до перемог. Будьте щасливі, будьте успішні”, - зазначив у своїй промові очільник міста

«Сьогодні у вас починається нове життя, нове дихання, нові мрії, нові можливості. Нехай професії, які ви оберете, будуть затребувані. Ви повинні виправдати надії своїх учителів для успішного майбутнього нашої країни. Нехай вас береже Бог», - підкреслила у своєму виступі секретар міської ради Н.Клименко
12

Начальник відділу освіти Л.Грекова побажала випускникам здійснення найзаповітніших мрій, впевнено йти до своєї мети і знайти свій шлях у житті.

Помічник-консультант Народного депутата України О.Довгого А.Іщенко зазначив важливість цього дня в житті кожної людини, подякував вчителям за кропітку працю, а випускникам побажав щасливого життєвого шляху.
Міський голова та начальник відділу освіти вручили кращим випускникам золоту та срібні медалі. 
12

Традиційно, прощалися випускники зі школою у ритмі останнього шкільного вальсу та під музику святкового концерту, який подарував випускникам та їх батькам море позитивних емоцій.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1120 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты