Понеділок, 22.07.2024, 15:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 171
Гостей: 171
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 26 » Захід, який увійде в історію міста Знам'янка
15:41
Захід, який увійде в історію міста Знам'янка
 
12          26 жовтня 2011 року відбулось святкове засідання клубу " Ветеран", який цього дня святкував своє 25-ти річчя. На святі були промови і пісенні вітання усіх соціальних прошарків громади і її влади.
- Засідання клубу – це ще й чудова нагода відчувати себе потрібним суспільству, можливість спілкуватися з колегами, бути завжди у гарному тонусі, незважаючи на самопочуття чи якісь життєві проблеми. Та й долати їх разом, звичайно ж, легшее, - таке вітання позвучало від перших керівників клубу Кумбера Євгенія Власовича та Половко Валентини Анатоліївни.
   
12          Зі словами привітання звернулись до присутніх міський голова Ігор Крижановський, секретар міської ради Андрій Тесленко, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук.   
12           Почесні гості привітали присутніх та побажали їм усіляких гараздів у їх житті, наголосивши, що саме вони, наші ветерани, роблять нелегку, але дуже корисну для суспільства справу. «З великою повагою та вдячністю звертаюсь до вас, бо завдяки вам, вашій довірі і підтримці ми будуємо це місто, робимо все, щоб Знам'янка стала кращою, щоб зберегти те, що ви зробили своїми руками для держави і щоб примножити наші досягнення» - висловив свою шану Ігор Борисович. Секретар міської ради запросив усіх до смакування святкового торту.
Осторонь не залишилось й молоде покоління.   
12       Юні таланти( зразковий танцювальний колектив Палацу культури "Веселка", керівник Т.Часник) подарували святковий концерт, за що отримали щирі оплески від вдячних глядачів.


Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 713 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты