Субота, 04.05.2024, 17:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 22 » «Захисник – ти гордість Батьківщини»
17:14
«Захисник – ти гордість Батьківщини»
 
12         22 лютого 2012 року у міському Палаці культури відбулися урочистості до Дня захисника Вітчизни «Захисник – ти гордість Батьківщини».  Звичайно, почесними запрошеними гостями були ветерани. Та й не тільки гостями, а й безпосередніми учасниками свята.
Присутніх у залі ветеранів, ветеранів Збройних сил України, військовослужбовців військової частини А1201 привітали секретар міської ради А.Тесленко та керуючий справами Знам'янської районної держаної адміністрації А.Голік.  
«Віддаючи данину героїчним подвигам українського воїнства,- наголосив А.Тесленко, - ми вклоняємося їх мужності та безмежній вірності своєму обов’язку. У нашій пам’яті зберігаються усі подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм».
Андрій Вікторович привітав всіх чоловіків зі святом та побажав міцного здоров`я, щастя, добра, родинного миру і спокою.
Почесними грамотами Знам'янської міської ради було нагороджено 7 ветеранів , а саме: Штанько Михайло Никифорович, Писаревський Андрій Федорович, Машковський Григорій Трохимович, Булава Павло Михайлович, Живіцький Іван Станіславович, Суліма Анатолій Васильович, Шарпов Микола Миколайович.
Почесне право покласти квіти до місць пов’язаних з подіями воєнних років було надано представникам Знам’янської міськрайонної громадської органіації «Спілка учасників бойових дій і ветеранів військової служби», Знам’янської міської організації ветеранів України та військовослужбовцям військової частини А1201.
Після завершення урочистої частини , відбувся святковий концерт за участю співочих та танцювальних колективів міста та району.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 725 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты