П`ятниця, 29.03.2024, 14:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 17 » Захист незахищених верств населення в період низьких температур у зимовий період
11:09
Захист незахищених верств населення в період низьких температур у зимовий період
12Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький А.А. провів нараду по питанню організації виконання в місті доручення голови Кіровоградської обласної державної адміністрації щодо запобігання людським втратам протягом зимового періоду 2013/2014 років.
Доручено завідуючому сектором з питань НС та ОП УМА та ЖКГ Балану С.М. забезпечити розгляд та прийняття відповідного рішення міської комісії з питань ТЕБ та НС щодо розгортання та порядку функціонування пунктів обігріву, створення оперативних бригад соціального патрулювання.
Доручено начальнику управління соціального захисту населення Волошиній А.М., директору терцентру соціального обслуговування пенсіонерів Костіковій Т.М. спланувати і скласти графіки чергування соціальних працівників на пересувному пункті обігріву і оперативних бригадах соціального патрулювання; звернутися до міської організації Товариства Червоного хреста щодо можливості забезпечення бездомних зимовим одягом та теплими речами в разі необхідності; підготувати інформацію про функціонування пункту обігріву і розмістити її в міській газеті.
Дано доручення в.о.начальника Знам’янського МРВ УДСНС України в області Ларіонову В.С. забезпечити роботу пересувного пункту обігріву, чергування особового складу; здійснити організаційні заходи щодо залучення до чергування в пункті обігріву і оперативній бригаді соціального патрулювання медичних працівників, особового складу ДРПЧ-18, міліції.
У роботі наради взяли участь: Балан С.М. – завідуючий сектором з питань НС та ОП УМА та ЖКГ, Ларіонов В.С. – в.о.начальника Знам’янського МРВ УДСНС України в області, Бобоша В.І. – провідний фахівець Знам’янського МРВ УДСНС України в області управління М, А, та ЖКГ, Волошина А.М. - начальник управління соцзахисту населення, Костікова Т.М. – директор терцентру соціального обслуговування пенсіонерів.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 887 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты