Понеділок, 06.05.2024, 05:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 6 » Захист Вітчизни – основа військово-патріотичного виховання шкільної молоді
08:50
Захист Вітчизни – основа військово-патріотичного виховання шкільної молоді
       12
У відповідності до чинного законодавства з метою якісного виконання програми з предмету «Захист Вітчизни» з 2 по 5 червня 2014 року місті Знам’янка для учнів 10 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста були організовані та проведені військові навчально-польові збори.

До організації та проведення учбових військово-польвих навчань були залучені викладачі предмету «Захист Вітчизни». Директор ТСО Україна В.Колебіденко з інструкторським складом ТСО у тісній співпраці з військовим комісаром об’єднаного Знам’янсько-Олександрівського військового комісаріату підполковником Збройних сил України А.Чижма забезпечили високе організаційне та методичне проведення військових навчально-польовіих зборів.

    12
 Проведено комплекс відпрацювання та закріплення практичних навичок з основних розділів програми предмету «Захист Вітчизни»: вогневої, стройової, тактичної підготовки. Учбову програму у відповідності до плану виконано в повному обсязі. При підведенні зборів підсумків начальник відділу освіти Н.Попова нагородила грамотами відділу освіти найкращих допризовників шкіл міста, а також директора ТСО України В.Колебіденко та інструктора стрільби ТСО А.Мазура. За високі показники у військово-патріотичному вихованні учнів грамотами нагороджені кращі викладачі предмету «ЗВ» , які вручив заступник військового комісара об’єднаного Знам’янсько-Олександрівського військового комісаріату майор О.В.Курільний 
       12

Патріотами країни не народжуються. Ними стають. А для цього підлітків потрібно виховувати . Це важка праця , але конче необхідна. Без патріотів Україна, як сильна держава, ніколи не відбудеться . І добре, що в нашому місті є люди , військові керівники закладів освіти, які роблять святу справу, плекають патріотів України-громадян, які вже в недалекому майбутньому визначатимуть обличчя держави, усього нашого суспільства.
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 937 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты