Субота, 20.04.2024, 06:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 15 » «Захистіть себе від насильства»
08:17
«Захистіть себе від насильства»
12
Спеціалістом І категорії Знам’янського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Білокамінською О., в рамках роботи правового лекторію та лекторію з профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі в Знам’янському державному професійному училищі було проведено бесіди з використанням відеоматеріалів «Насилля: фізичне, сексуальне, психічне, економічне». «Правосвідомість громадян. Виховні колонії для неповнолітніх».

Суспільство завжди приділяє особливу увагу проблемі поведінки людей, яка не відповідає загальноприйнятим або офіційно встановленим соціальним нормам. Проблема насильства над дітьми залишається актуальною для нашої країни, незважаючи на те, що на законодавчому рівні будь-які прояви насильства по відношенню до дитини, зокрема фізичне покарання, заборонені.

У разі загрози здоров’ю не зволікайте, викликайте міліцію за номером 102 або телефонуйте на Націлнальну гарячу лінію Міждународного жіночого правозахисного центрау "Ла Старда Україна" , щоб отримат домопогу за номером 0800500335 (дзвінки в межах України безкоштовні) або 386 (безкоштовно для абонентів МТС та Київстар).

Також, ви можете отримати допомогу звернувшись до центру соціальних служб, для сім'ї, дітей та молоді і відділу молоді та спорту.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 744 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты