Четвер, 25.04.2024, 09:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 11 » Заходи до 74-ї річниці від Дня визволення смт.Знам’янка Друга від німецько-фашистських загарбників
13:41
Заходи до 74-ї річниці від Дня визволення смт.Знам’янка Друга від німецько-фашистських загарбників
12
Вже стало доброю традицією - збиратися напередодні свята на змагання по шашкам та шахам, проводити баскетбольний матч, тематичні уроки мужності та бесіди про подвиги наших дідів та прадідів, відвідувати ветеранів війни на дому. 

До цієї дати приводяться в належний стан пам’ятники, обеліски, місця поховання захисників Батьківщини на території смт. Знам’янка Друга та с.Водяне.

01 грудня у приміщенні Будинку культури смт. Знам’янка Друга відбувся шахово-шашковий турнір між учнями шкіл селища. Перед присутніми виступив селищний голова, який побажав всім миру, здоров’я, успіхів, а гравцям - удачі в турнірі. Також Сергій Борисович відмітив, що всі ці змагання проводяться не тільки, щоб визначити кращих гравців, вони приурочені річниці визволення нашого селища від німецько-фашистських загарбників. Під час турніру гравці пригощалися чаєм та солодощами, які підготувала адміністрація Знам’янської Другої селищної ради.
12

Переможцями серед юнаків з шашок стали: I-місце Чернега І. (ЗШ № 6), II-місце Русаненко Р. (ЗШ № 6), III-місце Корж В. (ЗШ № 7), серед дівчат з шашок: I-місце Акімава С. (ЗШ №7), II-місце      Хорунжа Т. (ЗШ№6), III-місце Хорунжа О. (ЗШ№6). 

Переможці серед юнаків з шахів: I-місце Калашніков М. (ЗШ № 7), II- місце Бабанський Є. (ЗШ № 6),  III-місце Буглак Д. (ЗШ № 7), серед дівчат з шахів: I-місце Пожар К. (ЗШ № 6), II-місце Рогова О. (ЗШ № 7), III-місце Науменко В. (ЗШ № 6). Дипломами були нагороджені команда ЗШ № 6 за зайняте I-місце, а команда ЗШ № 7 за зайняте II-місце та вручено цінні подарунки переможцям. 

У середу 06 грудня  в приміщенні спортивного залу Знам’янської ЗШ № 7 відбувся баскетбольний матч між учнями ЗШ № 6 та ЗШ № 7 за перехідний Кубок селищного голови.

Перед початком матчу відбулися урочистості присвячені  дню визволення нашого селища. 
12
Ведуча заходу Дубровська Г.М. надала слово селищному голові Москаленко СБ., який побажав гравцям хорошої гри та перемоги. 

Після запальної та непередбачуваної гри, в якій здобула перемогу збірна ЗШ № 6, відбулося нагородження команд. Москаленко С.Б. вручив учасникам дипломи та грамоти, а також подарував баскетбольні м’ячі, перехідний кубок селищного голови  до наступної гри перебуватиме в ЗШ № 6. Також, традиційно учасники отримали солодощі від виконавчого комітету Знам’янської Другої селищної ради.

07 грудня в День місцевого самоврядування у приміщенні селищної ради, відбулася зустріч із головами вуличних комітетів та депутатами Знам’янської Другої селищної ради. Селищний голова Сергій Борисович разом із секретарем Надією Василівною привітали голів та депутатів і вручили їм подарунки та подякували за співпрацю та порозуміння.
08 грудня  у Будинку культури смт. Знам’янка Друга відбулися урочистості. Право покладання квітів до пам’ятника Воїну-визволителю було надано селищному  голові Москаленку С.Б. та Голові Ради ветеранів селища Ісаєвій Г.С.
12

На завершення всі присутні насолоджувалися яскравими номерами святкового концерту, в якому взяли участь: солісти вокально-хорового колективу Будинку культури смт. Знам’янка Друга «Горлиця» (керівник – І.Коломійченко),  вокально-інструментальний ансамбль «PUMA» (керівник – С.Азаров), хореографічні колективи Центру дитячо-юнацької творчості – «Сузір’я» (керівник – О. Андрєєва) та багато інших.

Спеціаліст I категорії по роботі з молоддю 
Знам’янської Другої селищної ради А.Промах
Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 796 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты