П`ятниця, 19.04.2024, 03:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 23 » Заходи до Дня партизанської слави у смт. Знам’янка Друга
11:52
Заходи до Дня партизанської слави у смт. Знам’янка Друга
12
Щороку до Дня партизанської слави проводиться низка заходів. І в цьому році також було приділено цій події належну увагу.
Напередодні зазначеної дати було впорядковано пам’ятні місця, які пов’язані із подіями Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років: пам’ятний знак на честь партизан Чорного лісу (с. Водяне), братську могилу радянських партизан-підпільників (на території центрального кладовища), братську могилу радянських воїнів (біля селищного Будинку культури).

У Знам’янській ЗШ № 6 проведено тематичну лінійку «Світ без війни», конкурс малюнків на асфальті «Ми прагнемо мирного неба». Також підготовлено стенди «Світ без війни» та «Миру - мир». 

У Знам’янській ЗШ № 7 проведено тематичну лінійку, присвячену подвигу партизанів у роки Великої Вітчизняної війни. Працював волонтерський загін «Милосердя» ЗШ № 7. 
12
В рамках тижня до Дня партизанської слави на 23 вересня заплановано зустріч учнів шкіл селища із працівником міського краєзнавчого музею Молісом О. В. на тему «Партизанські роки нашого міста».

Селищний голова Філіпенко С.І., секретар селищної ради Сєдова І.А. та секретар селищної ветеранської організації Лазарєва Н.В. 19 вересня відвідали ветерана Великої Вітчизняної війни, партизанку Боброву Марію Іванівну. Під час спілкування Марії Іванівні був вручений подарунок від селищної ради та запрошено її на мітинг, який відбувся 22 вересня в с. Водяне. Також, напередодні урочистих заходів працівники амбулаторії загальної практики сімейної медицини обстежили стан здоров’я Марії Іванівни. 
12

З метою вшанування пам’яті загиблих партизанів-підпільників селищний голова Філіпенко Сергій Іванович та секретар селищної ветеранської організації Лазарєва Надія Василівна взяли участь у покладанні квітів до пам’ятного знаку загиблим партизанам Чорного лісу.

Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 873 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты