П`ятниця, 26.04.2024, 15:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Лютий » 6 » Заходи з профілактики злочинності серед неповнолітніх в смт. Знам’янка Друга
10:06
Заходи з профілактики злочинності серед неповнолітніх в смт. Знам’янка Друга
 
12
Одним із напрямів у боротьбі зі злочинністю взагалі та злочинністю неповнолітніх, зокрема, є профілактична діяльність. Профілактика правопорушень серед неповнолітніх в Україні проводиться за участі соціально-психологічних служб, педагогів, співробітників соціальних служб, служб у справах дітей, працівниками правоохоронних органів. 

Над пошуком шляхів вирішення проблеми правопорушень серед неповнолітніх працює широке коло фахівців різних наукових галузей: кримінології, юриспруденції, психології, педагогіки, соціальної педагогіки, соціології, правознавства тощо.

 
12
Відповідно до плану роботи комісії у справах неповнолітніх при виконкомі Знам’янської Другої селищної ради та за узгодженням із планом виховної роботи шкіл селища 05 грудня 2015 року в Знам’янських ЗШ № 6 та ЗШ № 7 були проведені профілактичні бесіди на тему «Вчинення злочинів та правопорушень неповнолітніми», в ході яких учням старших класів було роз’яснено поняття «правопорушення» та «злочину», відповідальності у разі їх скоєння. 

Діти переглянули відеоматеріали про шкідливий вплив табакокуріння та вживання наркотиків, а також щодо відповідальності  у разі вживання наркотичних засобів, їх зберігання та збут. Наприкінці зустрічі було проведено анкетування з питання відношення учнів до правоохоронних органів.
 
12
Заходи було проведено спільними зусиллями Знам’янської Другої селищної ради (спеціаліст І категорії по роботі з молоддю Тупало І.А.), сектору кримінальної міліції у справах дітей Знам’янського МВ УМВС України у Кіровоградській області Довженко І.О.), а також керівництва ЗШ № 6 (директор Полежай Д.П., заступник директора з виховної роботи Садигова К.П., педагог-організатор Волкова А.А.) та керівництва ЗШ № 7 (директор Корж Р.О., заступник директора з навчальної роботи Ярова В.І., заступник директора з виховної роботи Ліпінська О.Г.).

Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 842 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты