Четвер, 28.03.2024, 18:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 14 » Заклади освіти міста готуються до зими
15:36
Заклади освіти міста готуються до зими
12
З метою підготовки освітніх закладів міста Знам’янка до нового 2015/2016  навчального року в школах, дитячих садочках та позашкільних навчальних закладах проводяться капітальні та поточні ремонти. Міська влада взяла під жорсткий контроль ремонтні роботи, терміни їх проведення та якість.

Нещодавно за кошти міського бюджету для покращення енергозбереження,  у дошкільних навчальних закладах № 2, № 3, № 4, № 5, № 8  було частково встановлено нові металопластикові вікна у групах з північної сторони закладів. Тривають ремонтні роботи з утеплення фасаду північної сторони будівлі ДНЗ № 7.

В загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 триває ремонт спортивну залу: вже виконано роботи по утепленню стелі залу, зовнішньому утепленню роздягалень для учнів, проведено заміну покрівлі над роздягальнями, встановлено систему зовнішнього водовідведення з даху.  В серпні заплановано виконання робіт по заміні вікон у спортивному залі, що дозволить покращити температурний режим у закладі в зимовий період. 

У центрі дитячої та юнацької творчості у всіх кабінетах замінено вікна на металопластикові, заплановано ремонтні роботи в глядацькому залі.
12

До нового навчального року Знам’янська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа готує приємну новину її відвідувачам. Річ у тому, що сьогодні там ведуться активно роботи по внутрішньому ремонту допоміжних споруд. Проводиться відновлення роздягалень, фойє, душових, туалетів, замінено вікна в роздягальнях та з північної сторони спортивного залу закладу. Роботи ведуться якісно майстрами будівельної справи.

12
Чималих зусиль на ремонтні роботи докладають керівники, працівники закладів, батьки учнів і вихованців, створюючи затишні класи та охайні коридори шкіл, дитячих садочків.  

За місяць заклади освіти зустрінуть своїх вихованців в оновленому вигляді, що додасть комфорту та зручностей для успішного навчання і виховання.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 914 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.4/7

Кировоград: новости и сайты