П`ятниця, 29.03.2024, 15:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Лютий » 23 » Відбулася комісія з питань ліквідації місць стихійної торгівлі продуктами харчування тваринного походження
10:17
Відбулася комісія з питань ліквідації місць стихійної торгівлі продуктами харчування тваринного походження
12
Відповідно до розпорядження міського голови С.І.Філіпенко "Про створення комісії по ліквідації місць та забороні стихійної торгівлі", заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.А.Гребенюк провів засідання комісії за участю членів комісії: депутатів Знам'янської міської ради Левінте С.В., Кузіна О.М., юридичного відділу  міськвиконкому – Білоголового В.Г., відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі міськвиконкому - Третьякової К.В., СЕС – Манько С.В., управління ветеринарної медицини, головного спеціаліста з питань екології та благоустрою Лобова В.Б., з питань ліквідації місць стихійної торгівлі продуктами харчування тваринного походження на прибудинковій території біля будинку №2 по вул. Привокзальній та по вул. Жовтнева, 22.

Голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.А.Гребенюк ознайомив присутніх з дорученням голови облдержадміністрації щодо припинення торгівлі у невстановлених місцях, заборони стихійної торгівлі, попередження правопорушень у сфері торгівлі та проведення відповідних заходів , нагадів про діючі рішення виконавчого комітету та розпорядження міського голови щодо заборони та ліквідації стихійної  торгівлі. На засіданні комісії було обговорено проблеми та шляхи їх вирішення, розглянуто пропозиції членів комісії.

За підсумками проведеної наради  вирішено направити листи до керівників ринків "Привокзальний" ПП "Фенікс", КП "Ринокторгсервіс", "Залізничник", щодо надання інформації стосовно загальної кількості торгових місць на риках, вільних місць для торгівлі продуктами харчування та запросити на наступне засідання комісії керівника КП "Ринокторгсервіс" Савельєва І.М. із пропозиціями щодо створення торгових місць на території ринку та схематичними матеріалами реконструкції ринку, планом розвитку ринку, який забезпечить розміщення торгівельних об'єктів на території ринку.

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 958 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты