Вівторок, 23.04.2024, 09:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Запобігти. Врятувати. Допомогти
12:35
Запобігти. Врятувати. Допомогти
12
З метою підвищення рівня обізнаності населення у сфері безпеки життєдіяльності, попередження виникнення надзвичайних подій, роз’яснення правильних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, а також популяризації професії рятувальника, формування активної життєвої позиції підростаючого покоління Знам’янським МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області 25 жовтня 2016 року в ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» проводилась акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.».
12

Під час проведення акції учням було продемонстровано гасіння умовної  пожежі та надавання допомоги потерпілому, який опинився в осередку пожежі, а також пожежно-рятувальну техніку, яка знаходиться на озброєнні пожежно-рятувального підрозділу м.Знам’янки, роботу пожежного ствола, що може подавати компактні та розпиленні струмені води. 
12

Варто подякувати за участь в організації та проведення акції  начальнику відділу освіти Знам’янської міської ради Л.Грековій, директору ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» С.Смолякову. 

Побажати освітянам знам’янщини і надалі підтримувати активну позицію у навчанні підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях.
.
Знам’янський МРВ Управління ДСНС України  
у Кіровоградській  області
Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 841 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты