Четвер, 25.04.2024, 07:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 14 » Засідання громадської ради
16:12
Засідання громадської ради
 
12         
Відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті міської ради, яке провела голова громадської ради Коленченко Надія Іванівна. На обговорення членів ради був винесений проект генерального плану міста, із яким ознайомив членів громадської ради начальник відділу архітектури та містобудування управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування міськвиконкому Качанов І.О. Ігор Олексійович повідомив, що з метою врахування пропозицій громадськості протягом місяця проводяться громадські слухання.  
12          Проект генерального плану опублікований у міській газеті «Знам’янські вісті» та на веб-сайті міської ради. Всі бажаючі можуть направити свої пропозиції до проекту генплану.
У роботі громадської ради взяли участь: міський голова Крижановський І.Б., керуюча справами міськвиконкому Тесленко Н.О.
Міський голова розповів про подальші кроки по остаточному вирішенню питання по встановленню меж міста Знам’янки та Знам’янського району.   
12          Повідомив, що найближчим часом відбудеться нарада на рівні керівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації по питанню узгодження меж міста та району. Багато буде залежати від взаєморозуміння із Знам’янською райдержадміністрацією та Знам’янською районною радою. Не залежно від результатів наради проект генерального плану міста буде винесений на розгляд міської ради.
Члени громадської ради вирішили провести соціологічне опитування мешканців міста з метою вивчення найактуальніших проблем міста, розробки шляхів їх розв’язання, отримання від мешканців міста пропозицій та зауважень.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 723 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты